Elmondtad szüleidnek amikor elvesztetted a szüzességed? Milyen volt akkor a kapcsolatotok?
Leginkább arra vagyok kíváncsi, hogy a bizalom milyen volt a felek között, főként a válaszoló bizalma az anyja/apja iránt. Az is érdekelne, hogy ha kettő szülő van, és csak az egyiknek lett elmondva, miért, hogyan volt ez, milyen volt a kapcsolat.
Ha valaki félárva, a szülő kettőnek számít itt.
Én előtte is beszéltem anyukámmal róla, hogy valószínűleg meg fog történni és utána is.
Apának nem mondtam el, ezt olyan "női dolognak" éreztem. Szerintem anya sem mondta el neki.
33/N
Szerintem a szüzesség egy mondvacsinált fogalom, nemlétezik ilyen, nincs mit elveszíteni. Nyertél egy új élményt az életben.
De értem a kérést.
Én sose szerettem a sexről beszélgetni a szüleimmel, így nem is került szóba a dolog.
Én konkrétan nem mondtam el, de mivel a barátom vidéken lakott - Pesten volt kollégista, így ismerkedtünk meg -, és nyáron 1 hétre meghívtak magukhoz nyaralni, anyám pedig azzal bocsátott utamra, hogy "csak unokát még ne hozz haza", valószínűleg sejtette. Ennek már több mint 40 éve...
A fiam nekem nem mondta el, de nyilván voltak sejtéseim. A két lányom viszont elmondta. Semmi extra, részletekbe menő, csak annyit mondtak: "megtörtént". Örülök annak, hogy ilyen jó a kapcsolat köztünk, pontosan tudják, hogy bármikor bármiben számíthatnak rám.
Ti is megkaptatok a szokásos hamarosan el fogom veszteni kerdezhetek a szexről privatot?
Hihetetlen hogy még mindig spammeli.
18 voltam, anyukámnak elmondtam. Addigra már 4 hónapja voltunk együtt a barátommal, minden hétvégén együtt is aludtunk, de lassan haladtunk ezen a téren. Mindig bizalmas volt a kapcsolatunk, fel sem merült, hogy ne mondjam el.
Apunak nem mondtam el. Jó a kapcsolatom vele is, nagyon szeretem, de addigra már mégis csak felnőtt nő voltam, ő pedig elég zárkózott, nem akart volna erről direktben tudni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!