Régota érlödik bennem a kérdés hogy itt a gyakorin
mennyien fel vannak hàborodva ha egy gyerek vagy tinédzser
nem tudja szeretni a nevelőapját?
Meg kéne fujjnod a helyet ahová anyukád és mostohaapukád leül, te genetikai zsákutca. Anyád helyében ha ezt a viselkedést észre veszem rajtad már gyerekkorodban intézetbe adlak.
2022. szept. 30. 12:37
"24#te honnan tudod hogy a pasival öregszel meg???jós vagy??"
Nem tudom. Nem megy az értő olvasás? "Van olyan, aki azt gondolja, ezt a társat egy életre választottam, vele öregszem meg..." Amúgy meg remélhetőleg senki sem a gyerekével együtt élve képzeli el az egész életét.
2022. szept. 30. 12:57
33/41 A kérdező kommentje:
Itt be fejeztem a témát,köszönöm a válaszokat látom itt sok nő nem született anyának
Te nem születtél gyereknek. Vagy tiszteled anyádat vagy ne várj szeretetet ez a két választásod van. Ha nem tiszteled anyádat, akkor nem vagy méltó rá hogy a gyerkének hívjon.
Amit adsz azt kapod vissza. Mellesleg meg te sápítozol itt nrm az anyád, aki nagyon jól megvan egy ilyen kontrollmániás, beképzeld hálatlan kölyök nélkül.
2022. szept. 30. 15:31
Az anya nem azt jelenti, hogy beáldozza magát és mindent a gyerekért. Azt mártírnak hívják és hidd el, nagyon xar, ha valakinek ilyen anyja van.
2022. szept. 30. 16:01
36/41 A kérdező kommentje:
Úgy látom itt sokan le szarják a gyerekeket,mindenki a pasit tartja elsőnek,,a gyereknek kuss van,olvassatok vissza mennyi gyerek 12-13-14 évesek voltak vannak itt akik nem birják elviselni a bántalmazó mostoha apát,és az anya megse védi,de elmondom hogy már rég nem vagyok tini jóval elmúltam 18,csak itt a sok gyereket annyira sajnálok itt akik tehetetlenek 18 éves koráig,amúgy ha anyámnak lenne pasija semmit nem szólnék nem rám tartozik,de sosem lenne. Családtag nem bunkoznék vele semmi olyat nem mondanèk de ha elkezdenek diligálni parancsolgatni,megtanitanàm neki mi az ára a kenyérnek és a húsnak,bocsánat akit megsértettem csak egy kérdésnek szántam de már kár volt ki írnom,majd a többi normis komentelökel probálunk segíteni a gyerekeknek úgy hogy forduljon a rendőrségre vagy a gyámügyhöz további szép napot
Így van a gyereknek kuss a neve amíg az anya és a nevelőapa adja a szájába az ételt. Nyugodtan lehet menni a rendőrségre meg a gyámügyhöz az ilyen beképzelt kis genyák az intézetbe tudják majd meg a magyarok istenét :-)
2022. szept. 30. 16:17
Senki nem írt ilyet, kérdező, ezeket mind te képzeled bele a szavakba. Az, hogy a te neveloapad bantalmazo volt, szomorú, de az átlag nem az.
2022. szept. 30. 16:18
39/41 A kérdező kommentje:
Nem magamról írtam értsétek meg,olvassátok vissza a gyakorin mennyi kis korú panaszkodik hogy nem birják és öngyilkosságon gondolkoznak
"....olvassátok vissza a gyakorin mennyi kis korú panaszkodik hogy nem birják és öngyilkosságon gondolkoznak"
Nézd kérdező, akinek rendben van az élete nem fog kérdést kiirni, ergo nem épp reprezentatív az itteni panasz áradatot normálisnak venni
2022. szept. 30. 16:32
Kapcsolódó kérdések: