Mondanátok olyan konkrét eseteket, amikor a szülő a kb. 14 és 17 év közötti terhes lányát abortuszra küldte, és a lány el is ment? A lány milyen oknál fogva lett terhes és hogyan viselte az abortuszt? Mit szólt ehhez a fiú, akitől a lány terhes lett?
Igen!
- A lány annál az oknál fogva lett terhes, hogy védekezés nélkül kefélt. Pedig idejében fel lett világosítva a védekezésről.
- testileg semmit nem jelentett, mert 10 perc volt bódításban, lelkileg megkönnyebbült.
- örömtáncot lejtett
17 evesen en voltam az.
Oka a hianyos felvilagositas a szulok es az iskola reszerol is. En magam akartam mert ennyi idosen ki az a bolond aki szulne. Nem igazan mozgatott meg. Maga a mutet holt semleges volt. Inkabb a noverek reszerol a megalazas ami rosszul esett. Es a hideg kornyezet. Mintegy a fejem felett tortent minden csak mert 18 alatt voltam. Anyam elnezo volt apam par honapig bunkozott. A felvilagosites utan volt a doki reszerol 5 mondatba. Ha dugsz huzzon gumit a fiu. Es itt egy recept fogamzasgatlora. Valtsd ki es szedd. A fiu nem tudta, utolag mondtam el. Meg 6evig jartunk.
Ez 28 eve volt.
Konkrétat nem tudok, de nyilván az esetek 98%-ában így, vagy úgy ez történik, és a fiúk rohadtul megkönnyebbülnek, hogy nem kell felelősséget vállalni. Az abortusz meg nem könnyű érzelmileg általában.
Amit mesélni tudok, az egy villanás, és én helyette is szégyelltem magam. Nőgyógyászati osztályon hallottam 16 év körüli lányt beszélgetni, hogy ez most jobban megviseli, mint az előző.
Nem lehet abortuszra kényszeríteni kiskorút sem.
Az már más kérdés, hogy nyomást lehet rá gyakorolni.
TÖk mindegy, mit szól a fiú. Húzodd volna gumit (a lánynak is több esze lehetett volna). Mégis mit akar egy 14-17 éves gyereklánytól, hogy legyen családos any, mikor maga is gyerek?
Én olyat ismerek, aki már idős nő.
Fiatalon nagyon csinos volt, viszont mentálisan sérült. Az anyja sterilizáltatta, mert nem akarta, hogy teherbe ejtsék, mivel sok férfi fente rá a péniszét.
Én 15 voltam, semmi felvilágosítás nélkül. Az akkori párommal (17) meg akartuk tartani a babát, de anyukám nem engedte meg.
Ez 30 éve történt nagyon bántott akkor, de most örülök, hogy nem maradt meg.
Azóta máshoz mentem férjhez , van két gyerekünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!