Régota érlödik bennem a kérdés hogy itt a gyakorin mennyien fel vannak hàborodva ha egy gyerek vagy tinédzser nem tudja szeretni a nevelőapját?
Hát én elég régi Gyakorisnak számítok a közel 10 évemmel és a gyatra társadalmi életem miatt gyakran vagyok itt, de én még SOHA nem olvastam senkitől, hogy kötelező szeretni a nevelőapát/anyát, ha az arra érdemtelen.
Legfeljebb olyanok voltak csitítva, akiknél egyértelmű volt, hogy a Kérdező a hibás, vagy féltékenységből elfogult.
Attól, hogy téged bántottak lelkileg és fizikailag, a legtöbb nevelőapa gondoskodik a családjáról lelkileg és fizikailag. Normális családban így megy.
Sajnálom, hogy te a telepen ilyen behatásoknak voltál kitéve, de gondolom a saját apád se volt jobb. Nektek ott a telepen a mélyszegénységben, és a szegregált élethelyzetben sehogy sem jó.
Jó szar helyzet, őszintén sajnállak is érte, de ez most hogy jön ide?
Írta neked valaha valaki itt a Gyakorin, hogy muszáj szeretned őket?
Mert a kérdés erről szól és a Kérdező szerint igen!
#17, Remélem azóta már sikerült kiköltöznöd Lyukóbányáról!🙏
És a kérdezőnek is Ózd-Farkasluykból!😇
Nem kell sajnálni,ennek már 25 éve,azóta a mostohaapám csinált egy gyereket egy velem egyidős csajnak,apám meghalt,a nőjének meg azóta van egy 4. gyereke egy 4.apától.😀
Igazából sehogy nem jön ide,csak azért írtam,mert valaki írta,hogy mi van,ha valakinek meg az apja lotyózik és nem fizet gyerektartást sem,na nálam ez is megvolt a mostohaapás sztorival együtt. Persze tudom,nem ez volt a kérdés.
De én sem olvastam még olyat itt,hogy márpedig akkor is kötelező szeretni a mostohát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!