Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit szólnál ahhoz ha munkanélk...

Mit szólnál ahhoz ha munkanélküliként teherbe ejtenéd a barátnődet, el akarnád venni,apad erre azt mondaná hogy odaadja az összes megtakarított pénzét ami 40 millió forint három feltétellel:?

Figyelt kérdés

1. Ingatlant veszel belőle.

2. Ő lesz a haszonélvező, lakhattok benne de joga lesz neki is ott lakni s nemet mondhat az eladására

3. Házassági szerződést kell irnotok így ez a ház alapból nem lehet a nőé nem lehet vele közös se válás esetén. (Csak esetleg valamennyi év házasság után, ahogy a törvény megírja ezt nem tudom hogy van a lényeg hogy nem lesz azonnal közös)

2022. szept. 28. 10:04
1 2 3 4 5 6
 31/51 anonim ***** válasza:
77%
Méltányos ajánlatnak tűnik.
2022. szept. 28. 11:10
 32/51 anonim ***** válasza:
70%
Ha valakinek gumikra sincs pénze, ott már alapból valami nem stimmel de nagyon.
2022. szept. 28. 11:40
 33/51 anonim ***** válasza:
84%

Teljesen korrekt feltételek!

Eleve amikor azt írtad, hogy adna 40 M Ft-ot, első gondolatom az volt, hogy ebből lakást kéne venni. Az meg természetes, hogy kizárólag az én nevemen lenne, és jogilag le kell papírozni, hogy válás/szakítás esetén is az enyém maradjon.

2022. szept. 28. 11:51
 34/51 anonim ***** válasza:
91%

Szerintem reális feltételek.

1. jó döntés, így legalább nem tudod elverni a 40 milliót

2. szintén jó döntés, nem tudod eladni, és elverni a 40 milliót

3. szintén jó döntés, ha valami mégsem úgy alakul a nővel, akkor nem kerülsz te vagy apukád rossz helyzetbe

2022. szept. 28. 11:59
 35/51 anonim ***** válasza:
83%
Ha olyan hü.lye gyerekem lenne (a párjával együtt), aki munkanélküliként úgy csinál gyereket, hogy lakhatása se lenne, és rászorul erre, akkor nem adnék egy büdös vasat sem, hanem magam vennék a saját nevemre lakást, és felajánlanám, hogy amíg összeszedik magukat, - szerződéssel - lakjanak ott, de mihelyt nem fizetik a rezsit, tipli van. Ennyi ésszel és felelősségtudattal apuka inkább a saját öregkorát biztosítsa az általa összekuporgatott pénzből, és csak másodsorban a gyerek életét oldja meg azzal, hogy további naplopó döntéseihez asszisztál!
2022. szept. 28. 12:03
 36/51 A kérdező kommentje:
" legbelül a lány nem is akarja " ez honnan jött merthogy erről se volt szó
2022. szept. 28. 12:15
 37/51 anonim ***** válasza:
86%

A haszonélvező nem vétózhatja meg az eladást. A tulajdonos haszonélvezővel bármikor eladhatja az ingatlant, ha talál vevőt így is rá.

A haszonélvező bármikor kirakhat bárkit a lakásból.

A magántulajdont képező ingatlan ezer év házasság után sem lesz közös.

2022. szept. 28. 12:42
 38/51 A kérdező kommentje:
Érdekes mert csökkentett Áron szerintem bármikor fog találni vevőt De hát arra kiváló hogy meglepjen a félpénzzel
2022. szept. 28. 12:47
 39/51 A kérdező kommentje:

" A haszonélvező bármikor kirakhat bárkit a lakásból. "

Papiron. De megnézném hogy oldja ezt meg egy roma családdal...

2022. szept. 28. 12:48
 40/51 anonim ***** válasza:
91%

És te egy roma családot akarsz beköltöztetni magad helyére?

...esküszöm nem ertem a gondolatmenetedet, csapongsz, a reális kérdésekre nemválaszolsz,csak, hogy gumira nincs pénz meg hogy romákat nem lehet kitenni.

Mivaaa?

2022. szept. 28. 13:08
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!