Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit szólnál ahhoz ha munkanélk...

Mit szólnál ahhoz ha munkanélküliként teherbe ejtenéd a barátnődet, el akarnád venni,apad erre azt mondaná hogy odaadja az összes megtakarított pénzét ami 40 millió forint három feltétellel:?

Figyelt kérdés

1. Ingatlant veszel belőle.

2. Ő lesz a haszonélvező, lakhattok benne de joga lesz neki is ott lakni s nemet mondhat az eladására

3. Házassági szerződést kell irnotok így ez a ház alapból nem lehet a nőé nem lehet vele közös se válás esetén. (Csak esetleg valamennyi év házasság után, ahogy a törvény megírja ezt nem tudom hogy van a lényeg hogy nem lesz azonnal közös)

2022. szept. 28. 10:04
1 2 3 4 5 6
 11/51 anonim ***** válasza:
94%

Azért a nőt is megkérdezném ebben a helyzetben, mert szerintem nagyon sötétnek kell lenni valakinek, hogy egy munkanélküli csávónak szüljön (és maradjon otthon gyes/gyedre) egy olyan házba, amiben sosem lesz része, cserébe bármikor kirakhatják onnan.

Főnyeremény férj...

2022. szept. 28. 10:26
 12/51 anonim ***** válasza:
84%

Nem értem, minek vennék egy házat, ahol más a haszonélvező. Akkor már miért nem az apám vesz ingatlant? Akkor is megengedhetné, hogy beköltözzünk, aztán később megöröklöm vagy elajándékozza nekem.

Nekem felesleges köröknek, játszadozásnak tűnik ez így.

2022. szept. 28. 10:27
 13/51 anonim ***** válasza:
85%
#12 Valószínűleg próbál egy kis felelősséget nevelni a hülye fiába. Kár, hogy későn.
2022. szept. 28. 10:28
 14/51 anonim ***** válasza:
97%

" a tulaj eladását vetozhatja meg "

EZ SEM IGAZ! A tulaj eladhatja az ingatlant a haszonélvezö beleegyezése nélkül, viszont az új tulajdonosra nézve fennmarad a haszonévezeti jog, azaz nem veheti birtokba, ha a haszonélvezö nem egyezik bele.

Ilyen feltételek mellett érthetö módon jóval áron alul lehet csak eladni, de van, aki befektetésként vesz ilyen ingatlant is.

2022. szept. 28. 10:29
 15/51 A kérdező kommentje:

" + amúgy mi van, ha a barátnő még nem akar gyereket? Egy nő 2 dologért képes bármit megtenni: hogy legyen gyereke és hogy ne legyen gyereke. "

Akkor nincs kérdés

2022. szept. 28. 10:30
 16/51 anonim ***** válasza:
86%
Azt mondanám, hülye az ilyen ember apja, mert egy felelőtlen alaknak ad teret..
2022. szept. 28. 10:31
 17/51 A kérdező kommentje:

14 Ez durva Akkor apuci ajándékát ingyen pénzt szerezve elkótyavetyélheti a gyerek?

Végül is 20 millió a semmiért nem rossz üzlet végigcsinálja majd meglép a félpénzzel külföldre.

2022. szept. 28. 10:33
 18/51 anonim ***** válasza:
88%

"2. Ő lesz a haszonélvező, lakhattok benne de joga lesz neki is ott lakni s nemet mondhat az eladására"

A haszonlélvezőnek semmi köze sincs az eladáshoz.

Az már viszont egy másik kérdés, hogy ki a franc venne meg egy olyan házat, amin haszonélvezet van... (Mivel az az eladással nem tűnik el)

2022. szept. 28. 10:34
 19/51 anonim ***** válasza:
92%

Munkanélküliként nem vállalnék gyereket, bármit is ígér apuci.

El is kell tartani, nem elég, ha van hova menni lakni.

2022. szept. 28. 10:36
 20/51 A kérdező kommentje:
Férfiként ez nem a te döntésed. Te csak azt dontheted el hogy fizetsz e tartasdijjat vagy megpróbálsz kibújni alóla.
2022. szept. 28. 10:38
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!