Szerintetek baja van velem anyukámmal?
Figyelt kérdés
Anyukám nagyon furcsa velem mostanában, és bármit kérdezek mindig flegma. Megkérdeztem hogy miért nem járhatok lovagolni (életemben sokadszor) erre azt mondja mert türelmetlen vagy. Megkérdeztem meddig várjak azt mondta vagy életem végéig vagy amíg tizen nyolc leszek. Tegnap megtanultam és elvárta tőlem hogy tanuljam meg azt a leckét amit már vagy 10 órája vettünk. Aztán odahívott és azt mondta hogy ha nem tetszik hogy ordít velem akkor pakoljak össze és menjek el. Szerintetek mi baja? :(2022. szept. 26. 15:43
11/17 A kérdező kommentje:
Nme nagyképű bunkó vagyok cska nem szeretem ha beszólnak, és nem a dologgal foglalkoznka. Anyámnak sikerült 3rtelmesre nevelnie, csak kíváncsi voltam hogy esetleg valakinek van-e valamilyen ötlete erre. De ahogy a válaszokat látom kár volt kitenni a kérdést.
2022. szept. 26. 17:54
12/17 anonim válasza:
Még mindig nem fogod fel!
Valami problémád van, amit nem tudsz rendesen leírni és találjuk ki hogy mi bajod. A komment is nagyon zavaros.
13/17 A kérdező kommentje:
Bocs az elírásokért:
-nme: nem
-cska: csak
-3rtelmesre: értelmesre
2022. szept. 26. 17:58
14/17 anonim válasza:
Úgy sem tudod megváltoztatni szvsz.
15/17 A kérdező kommentje:
Na akkor elöről. Anyukámnak valami baja van velem csak nem tudom mi. Mindig ideges velem, bunkó és üvölt. Nem tudom mi a baja és segítséget kértem tőletek. Azt hittem nem vagyok egyedül és esetleg valaki akinek ugyan ilyen problémaja van és már túl van rajta tud segíteni. Erre mindenki elkezdett szekálni mert nem jól írtam, meg hogy kamu a kérdés. Pedig csak segítséget akartam kérni. Na tehát a bajom az, higy nem kaptam a kérdésemre választ. Remélem így mindenki érti.
2022. szept. 26. 18:32
16/17 anonim válasza:
Két lehetőség van:
Ha ok nélkül viselkedik így, akkor neki van valami problémája vagy egészségügyi vagy lelki.
A másik lehetőség, hogy veled van valami gond. Vagy viselkedési vagy akármi, aminek a megoldását feladta.
17/17 anonim válasza:
A lovaglásra vonatkozóan, láthatólag nem akarja, hogy lovagolj. Pont. Mert drága, mert veszélyes, mert nincs a közelben, vagy mert csak. Mivel neki(k)kéne pénzelni a dolgot, joga van nemet mondani rá értelmes indok nélkül is, hiszen a lovaglás nem létszükséglet. Gondolom már sokszor elmondta, hogy nem, de mivel te újra meg újra felhozod, már az említésétõl is felmegy benne a pumpa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!