Szerintetek baja van velem anyukámmal?
Figyelt kérdés
Anyukám nagyon furcsa velem mostanában, és bármit kérdezek mindig flegma. Megkérdeztem hogy miért nem járhatok lovagolni (életemben sokadszor) erre azt mondja mert türelmetlen vagy. Megkérdeztem meddig várjak azt mondta vagy életem végéig vagy amíg tizen nyolc leszek. Tegnap megtanultam és elvárta tőlem hogy tanuljam meg azt a leckét amit már vagy 10 órája vettünk. Aztán odahívott és azt mondta hogy ha nem tetszik hogy ordít velem akkor pakoljak össze és menjek el. Szerintetek mi baja? :(2022. szept. 26. 15:43
2/17 anonim válasza:
Enyémnél kiderült, pajzsmirígy gondja volt, mikor idegbetegként viselkedett.
3/17 anonim válasza:
"Szerintetek baja van velem anyukámmal?"
Szerinted ez egy értelmes mondat ?
Hány éves vagy ?
4/17 anonim válasza:
Szerintem kb. 16.
Igen, elírta.
Kövezzük meg!
Jehovaaa!!!
5/17 anonim válasza:
Szerintem az a baja veled, hogy kamu a kérdés.
6/17 anonim válasza:
Nem kell megkövezni de a
kérdés így értelmetlen.
Ha senki nem szól érte: megszokja és 30
évesen már nagyon ciki az ilyesmi.
7/17 anonim válasza:
4, a többinek se sok értelme van
9/17 A kérdező kommentje:
Azta, igen elírtam! Tudod az emberek szoktak hibázni! A kérdés pedig az :"Mi a baja az anyukámnak velem?" Képzeld az értelmes emberek megértették nem az én hibám hogy nem vagy az... A beszolásokat meg be lehet fejezni értelmes válaszokat kérek!
2022. szept. 26. 17:23
10/17 anonim válasza:
Már most egy nagyképű bunkó vagy -
a probléma az, hogy édesanyádnak
nem sikerült értelmesre nevelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!