Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szerintetek jogosan szégyellem...

Szerintetek jogosan szégyellem az apukámat a párom előtt?

Figyelt kérdés

Évek óta ugyanazokban a ruhákban jár. (Kopott, napszívta pulóver, foltozott zsebű farmer, lyukas kabát(könyökén lyukas), málló bakancs. A fogazata is hiányos, elől 2 foga van, nem csináltatja meg.

Mielőtt azt hinnétek, hogy szegények a szüleim: Nem! Apám külföldről kap 780 eurós nyugdíjat, de az egészet szerencsejátékra szórja. Az anyám belefáradt abba, hogy folytin az apámra költsön, nem vesz neki új ruhákat.

Mindezek mellé az apám semmiből sem vesz újat. Bútorból sem. Sokszor itthon áll neki barkácsolni. Az ágyuk egyik lába helyett például egy farönk van funkcióban.

Az autója is olyan belül, mint egy disznóól. Én is undorodok már beleülni. 3 éve kapott az anyámtól egy két éves, szinte vadiúj kocsit. Azóta nagyon “lelakta”.

Ezen felül mocskos szájú, tanulatlan, buta barátokat tart. A kisváros legundorítóbb, kivénhedt, kéjenc alakjaival bandázik és undorító témákat löknek.

Anyámék nagyon szeretnék ha hazahoznám a páromat, de nem merem. Én már jártam náluk. Udvarias, rendes, jól öltözött szülei vannak.

Igaz, látja a párom, hogy én nem vagyok ilyen. Nekem van egy szakmám, dolgozok, mellette most kezdtem az egyetemet levelezőn. Ezen felül ápolt, rendes lánynak gondolom magamat. Na szerintetek? Titeket hogyan érne, ha ilyen lenne a párotok apja?:(

23/L

2022. szept. 18. 18:40
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Mert folyton náluk vagyunk. Még egyikőnknek sincs lakása.
2022. szept. 18. 19:21
 12/20 Darius- ***** válasza:
100%
Ha komolyra fordul a helyzet ugyis megtudjak ki és milyen az apa egyszer. Ezért elobb el kell mondani, ok majd eldontik akarnak-e vele igy talalkozni.
2022. szept. 18. 19:32
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
Egy próbát emgér max többször nem viszed.
2022. szept. 18. 20:30
 14/20 NTBS ***** válasza:
100%
Igen de nem tudsz mit tenni.
2022. szept. 18. 21:38
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
Az, hogy folyton náluk vagytok, az nem indok arra, hogy hazavidd. Hiszen valószinűleg 1x fog előfordulni az, hogy odaviszed. Azért az egy alkalomért meg minek égetnéd magad? Ciki lesz. Utólag megbánod.
2022. szept. 18. 22:23
 16/20 anonim ***** válasza:
100%

Nem opció, hogy összebútorozzatok?

Van egy sejtésem, hogy apuddal amúgy sem felhőtlen a viszony, pláne azért, mert szerencsejátékra baxxa el a pénzt, így én tuti nem erőltetném a bemutatást.

2022. szept. 18. 22:55
 17/20 A kérdező kommentje:
Hát...ilyen albi árak mellett nem. Ő nappalin tanul, csak diákmelózik és én sem keresek túl sokat.
2022. szept. 18. 23:16
 18/20 anonim ***** válasza:
100%
jogosan
2022. szept. 19. 00:41
 19/20 anonim ***** válasza:
100%
Én szégyellném, így nem hívnám el. Max csak úgy, ha felkészítem, hogy mi a helyzet. Jobb, ha felkészíted, mert egy kicsit ki is ábrándulhat. Nekem volt párom volt ilyen, nagyon helyes fiú volt, de az apját amikor megláttam, azt hittem hogy egy csöves, utána szólt neki az akkori párom, hogy apus gyere ide, akkor meg azt hittem, hogy a nagyapja. Egy alkoholita rettenetes bagós egyfogú vénnek kinéző visszataszító ember volt.
2022. szept. 20. 17:16
 20/20 anonim ***** válasza:
77%
Pedig ezt anyudnak kell megoldania .Biztos nem könnyű de a szerencsejáték is függőség .
2022. szept. 20. 21:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!