Van itt olyan akit brutálisan vertek a szülei(leginkább apja) gyerekkorában,de később elhunyt(ak)? Most hogy éreztek irántuk?
Megérdemelték a halált?
Vajon szerettek titeket a lelkük mélyén?
Hiányoznak nektek?
Miket szenvedtetek el?
1. Nagyon-nagyon megérdemelte a halált már régóta, 7-8 évesen már Istenhez imádkoztam, hogy haljon végre meg. 15 évig egy szót sem váltottam vele és nem is láttam, bár ez alatt az idő alatt elengedtem a múltat, de mikor a halálhíre jött nem tudtam elrejteni az örömömet, örömtáncot jártam.
2. Soha nem érzett olyat, hogy "szeretet", ez ismeretlen fogalom volt számára, esetleg saját maga felé.
3. Nem, és úgy érzem bármennyi idő telik is el, soha nincs elég távol a gyerekkorom.
4. A tőle való félelemben nőttem fel, leküzdhetetlen kissebbségi komplexusom van. Engem is sokszor állatias módon vert, de sokkal jobban megviselt mikor láttam, hogy a testvéremet és anyukámat veri😥😤 További súlyos következmények: bàr a bàtyám is erősen traumatizált személyiség, sajnos átvette azt a viselkedés mintát amit tőle látott, viszont magának sem ismeri be ezt a tényt. Engem is végig vert gyerekkorunkban - most tagadja, hogy ilyesmi történt volna, az éllettársát is verte. A csaj elhagyta, azután az alkoholhoz nyúlt, de tovàbbra sem ismeri be hogy hibázott, szerinte egy nőt néha meg kell verni hogy tudja hol a határ, amelyik nő nem tűri ezt el, az nem szeret és egy qurva. Hármat találhatsz, hogy kitől tanulta eme dicső hitvallást. Anyukámnak meg sajnos ráment az egészsége.
5 te vagy a 3-as válaszoló?
Ame igen, akkor a válaszom : sehogy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!