Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Feltétlenül muszáj anyámnak...

Feltétlenül muszáj anyámnak minden tanárok tüntetése (és egyéb ilyen jellegű történések) esetén felmerülő hír kapcsán szidni a tanárokat? Mit kezdjek vele?

Figyelt kérdés

Nyilván tudjuk, hogy milyen az oktatás helyzete az országunkban, meg milyenek a tanári fizetések. Mind tudjuk, hogy mi megy most, ezt nem részletezném.

Valahányszor erről olvas egy cikket, hall egy hírt fennhangon elkezdi mondani a magáét, hogy bezzeg más is keveset keres, meg másnak nincs több hónap szabadsága, stb. (Egyébként nem fideszes)(Tudjátok, a szokásos bullshit, amit a Facebook kommentszekciókban a szoktak nyomni rettenet helyesírással a kedves emberek)

És ebben az a pláne, hogy az ő nővére (aki a nagynéném) is tanár, meg az unokanővérem is. Na, ha a nagynéném panaszkodik munkával kapcsolatos dolog miatt, egyébként tök ritkán, anyu a háta mögött mindig mélységesen felháborodottan fröcsög, hogy neki sokkal szrabb, mi az, hogy nagynéném panaszkodik tanárként.

És akkor további poén a dologban, ami miatt engem a legjobban zavar az egész fröcsögés, amit lenyom anyám kb minden alkalommal, hogy egyébként én is tanári pályára készülök (most vagyok elsőéves az egyetemen). Hogy fokozzuk a humort, anyám még támogatott is a döntésben, egy rossz szava nem volt ellene, sőt, kifejezte, hogy ez mennyire jó ötlet.

Na ehhez képest meg itt hallgatom tőle a facebook idióták szintű fröcsögést.... És még nem is lenne baj, hogy nem értünk egyet, de az, hogy próbál beleerőszakolni a kis véleményébe, hogy értsek vele egyet, na az nekem sok. Mert még ha ésszerű érvekkel vitatkoznánk a témáról, akkor azt mondom tök jó, de nem ez van, mert csak kiabál, ha nem értek egyet vele, meg olyanokkal jön, hogy mit tudok én, fiatal vagyok, semmire nincs rálátásom, stb. Ehhez képest ő az, aki mindig mindenről tapasztalat és utánajárás nélkül mond valamit, hogy az úgy van, aztán ha van ellenérv, ami alá van támasztva valami nem légből kapott dologgal, akkor úgy próbál vitát nyerni, hogy hangosabban beszél/kiabál... (De amúgy mindennel kapcsolatban ezt csinálja)

És egyébként én szóba se hozom a témát, ő erőlteti. Komolyan, mi szükség van arra, hogy kényszeresen generálja a feszültséget? Mit kezdjek vele, hogy leakadjon a témáról?

2022. szept. 13. 18:14
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
91%
Itt szidjátok a tanárokat de amikor kiderül hogy a matektanár tartja a bioszt mert nincs szakos tanár akkor meg fel vagytok háborodva :DD
2022. szept. 14. 06:26
 22/27 NTBS ***** válasza:
85%
Mond el neki hogy zavar és hagyja abba.
2022. szept. 14. 06:46
 23/27 anonim ***** válasza:
41%
Ignorálnám a fen.be.
2022. szept. 14. 07:05
 24/27 anonim ***** válasza:
91%

Hogy lehet valaki olyan ostoba,hogy bolti eladókhoz hasonlítja a tanárokat?

Őket is az állam fizeti?

Milyen felelősség van rajta?Rosszul ad vissza?Vagy eltör egy tojást?

A tanárok gyerekekért felelnek!

Mennyit kell érte tanulni?

Könyörgöm olyan munkakörről beszélünk(bolti eladó),amit egy diákmunkás pár hét alatt betanul.

Ellenben az ilyen,alacsonyan iskolázott réteg csinálja a legtöbb gyereket,és elvárják,hogy más sz-rér' húgyér' tanítsa,felügyeljen a gyerekeire..

2022. szept. 14. 07:56
 25/27 anonim ***** válasza:
19%
A gyakorlatban ha annyira rossz lenne kB minden tanár keresett volna már más állást. Hely rengeteg van és ugye a hírek szerint egy arufeltolto többet keres papíron.
2022. szept. 14. 08:04
 26/27 anonim ***** válasza:
23%
A tanárok egy része hőzöng, csak igyekeznek úgy beállítani mintha általános lenne. Mindig is keveset kerestek csak korábban ha ezt szóvá tették leostobázták őket mondván miért ezt a hivatást választották, ha tudták előre hogy nem fognak dőzsölni. Most is keveset fizetnek nekik de leostobázás mellőzésével
2022. szept. 14. 11:03
 27/27 anonim ***** válasza:
87%

Köztudott, hogy a tanárok reggelente a diákok szeretetét eszik, majd a déli étkezésben a korrekt és megfelelő vezetés szavait rágcsálják.

Estére maradt egy kis társadalmi megbecsülés nassolnivalónak, miközben lemondják a Netflix-et, mert már nem tudják kifizetni azt a 3ezer forintot havonta erre. (Fun fact: A túlterheltség miatt igazából ideje sem maradt, mert 16 különböző csoportban tanít, amiből háromhoz nem is ért, de megtanulja, mert nincs más)

2022. szept. 14. 18:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!