Miért zavarja ennyire az anyámat a YouTube csatornám?
Igazából még nem indítottam el, csak tervben van. Jelenleg ott tart a dolog, hogy előre vettem fel csomó videót még a nyáron, de még vágok egy csomót, van amit kukáztam, mondván, hogy nem tetszik. Tartalmat tekintve meghatározóan ismeretterjesztő a videóim nagyrésze, van egy kis komolyabb véleménykifejtős-beszélgetős vonal, pici smink, meg egy kis gameplay.
Anyu meg folyton csesztet, ha itthon vagyok, hogy hülyeség, veszélyes, később el fog lehetetleníteni a munkakeresésbe, stb. Pedig meséltem neki, hogy konkrétan milyen tartalmakat vettem fel eddig.... Egyiket sem mondanám gáznak. Ennek ellenére mindig megkapom, hogy mekkora hülyeséget csinálok....
Az idősebb generáció (ebbe már én is beletartozok a magam 37 évével) nem igazán érti ezt az egész influenszerkedést, sőt, elítélendőnek is tarjuk inkább.
Fura nekünk, hogy miért akarják emberek magukat mutogatni, nevetségesnek tartjuk, hogy egy maguk felé fordított kamerába beszélnek... egyszerűen ilyen ez.
Van persze kivétel, aki ennyi idősen is csinálja, illetve vannak olyan témák/csatornák, amikre én is azt mondom, hogy az komoly, igazi munka, le a kalappal.
De jellemezően, amit a tinik csinálnak (ül a szobájában, és a kis életéről beszél a kamerába), az egy nagy nulla a szemünkben, és szánalmas.
"meghatározóan ismeretterjesztő a videóim nagyrésze, van egy kis komolyabb véleménykifejtős-beszélgetős vonal, pici smink, meg egy kis gameplay"
Ennek mi értelme van? Semmiről sem szól a csatornád.
3 yt csatornám van, értéke kb 0, mert tartalmilag trash videók mennek fel. Mégis a reklám és egyéb együttműködésekből havi 2000$ bevételt hoznak.. és folyamatosan nő a nézettség. Egy betanított gyári munkának is abszolút 0 értéke van. Innentől kezdve nincs miről beszélni.
Annak viszont tényleg semmi értelme nincs, hogy vlog, smink, gameplay egy csatornán legyen. Ez 3 külön téma, 3 külön csatornára való. Akit a smink érdekel azt zavarni fogja a gampeplay.. és fordítva. Illetve a kettőnek amúgy sincs köze egymáshoz.
Mert nem ért hozzá.
Én abban nőttem fel, hogy a szerepjátéktól öngyilkosak lesznek a gyerekek, az elektromos gitártól meg megsüketülsz.
Szia szintén lány vagyok
Van youtube csatornám :)
Mostanság szerintem a tiktok az ami sokkal felkapottabb
Ha nézettséget szeretnél ott sokkal jobban kiteljesedhetsz
Ott is lehet több perces videókat feltenni és ha megfelelő hashtageket használsz hamar híres lehetsz, ha érdekelnek szívesen leírom :)
A youtubeon mindenki a megszokottat nézi már inkább :)
Nagyon különleges videók kellenek ahoz hogy kitűnj a youtubeon :)
Ennyire katyvasz dolgokat feltölteni szerintem sincs értelme. Inkább legyen egy tematika, ami köré építesz.
Egyébként ezek nem magamutogatások vagy agyatlan baromságok, amiket felsoroltál (főleg az ismeretterjesztő). Anyud nem érti, azért ellenzi. Ha olyan korú vagy, úgyse csinálhat semmit, kezdd el, ha érdekel.
Nem tudom, pontosan mi a célod vele, de arra készülj fel, hogy nem leszel milliós megtekintéseket produkáló influencer. A YouTube videók kb 10%-a éri el a száznál több megtekintést. A piac pedig baromi telített, nehéz kitűnni. A YouTube-reklámokból származó bevétel pedig aprópénzt, amit #4 ír kamu. Szponzorációból és nézői támogatásokból lehet egyedül keresni, de ahhoz nagy nézettség kell. Ha ez a kettő nem zavar és csak saját szórakozásodra akarod, hajrá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!