Nektek mi a véleményetek arról, hogy valaki a gyerekeivel megélt pillanatairól készít youtube csatornát?
Remélem nem sértek szabályt, ha linkelek, de csak példaként szeretném bemutatni, mire gondolok.
Több ilyen youtube csatorna van, de
Igazából ő ihlette meg a kérdést. A csatornájára feltölt videókat a gyerekeiről és felrakja; a cikis pillanatokat is megosztja (mint pl a gyereke bepisil), meg a megható pillanatokat (pl testvérek összetartása egy agyműtét után).
Én úgy látom, a nagyobb gyerekek még élvezik is a helyzetet, van, amikor ők filmeznek.
Ebből kiindulva jutott eszembe, hogy szerintetek milyen, ha valaki a családjáról készít egy csatornát és mindent megörökít?
Van hátránya?
A gyereknek hasznos vagy inkább terhes egy ilyen csatorna?
Ti készítenétek ilyen csatornát? Miért?
Minden szakértő szerint káros a gyereknek.
Én is haragudnék anyukámra, ha annó felpakolta volna youtubera, amikor sugárban lefostam őt babakoromban.
A másik szelete a dolognak meg hogy így a pedofil képeket gyűjtőknek kedvez az ember. És ezt lehet tagadni meg jajj nem gondoltam bele ebbe, de ez az igazság. Én szóltam már egy rokonnak, hogy szedje le a 4 éves kislányáról a képet, mert bugyiban pózol. Ez teljesen elfogadhatatlan, az első gondolatom a pedofilok voltak. Szörnyű, hogy az anyja nem gondol bele, hogy valahol valaki ezeket a képeket gyűjti és pedofil honlapokra teszi fel.
Mint tudjuk, igen sok agybeteg nő él közöttünk.
Ez is egy ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!