Angolul vagy magyarul érdemes youtube csatornát indítani?
Sziasztok, már egy ideje foglalkozom animációk készítésével, és úgy gondoltam, hogy lassan szeretnék indítani a saját kis története(i)mnek egy csatornát, hátha valakit érdekelne. Csak nem tudom, hogy magyarul vagy angolul érdemesebb elkezdeni.
Magyarul kisebb a piac, gondolom telítettebb is, viszont magyarul jól ki tudom fejezni magamat. Angolul nem tudok annyira jól, de akkor lehet, hogy több emberhez jutnának el a videóim.
Szerintetek milyen nyelven lenne érdemesebb belekezdeni?
Angolul!
Nem gond, ha annyira nem tudsz jól, használhatsz fordítót!
Ha elkészül a Youtube csatornád és az első videód, és gondolod, akkor én szívesen megnézném és értékelném :D
Sajnos németül még annyira sem tudok, szóval az nem igazán játszik:D
Tudom, hogy nem lenne több a pénz, még nem is az a célom, csak szeretnék majd kialakítani egy kedves kis társaságot:)
Köszönöm szépen a válaszokat, meg a szavazatokat is!
Angollal sokkal több emberhez lehet elérni. Árnyoldala lehet, hogy az angol nyelvű csatornák száma is annyival több és nehezebb kitűnni.
Ha olyan témában csinál valaki csatornát, amiben angolul már sok hasonló van, de magyarul nem, akkor érdemes magyarul. Van rá néhány példa, hogy magyar nyelven futottak be csatornák, mert hiány volt belőlük a magyar nyelvterületen.
Vagy azt is lehet, hogy a videókban nem beszél senki. A világ legnagyobb csatornái között van sok olyan, amikben egyáltalán nem beszélnek egy szót sem, vagy csak nagyon ritkán, néhány szót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!