Milyen magyar YouTube csatornákat érdemes nézni?
Tudom, hogy egyeseknek csuklóból jön a válasz, hogy semelyiket meg szemét az összes, na most ez nem igaz, de tény, ha nem keresed nem is találsz :D Az algoritmus a szemetet preferálja
Jelenleg akiket nézek: CultureGeeks, Zállatorvos, JustVidman, Kalapács, CsChannel, Magyarósi Csaba, Tanulom magam
Ők elég nagy hangsúlyt fektetnek az edukációra, amellett, hogy szórakoztatnak, persze jellemzően egyiküknek sincs akkora nézettsége mint egy Csecse Attila vagy Inez Hilda szerű agyatlan értéktelen tartalomnak, de azért léteznek, és keresem a továbbiakat.
Tudtok a fentebb írtakhoz hasonló, edukatív és egyben szórakoztató csatornákat a magyar YouTube-on?
Akik szidják a teljes magyar régiót, azok hallottak ezelőtt az általam leírt pozitív példákról?
Heló!
Csak egyet követek és nézek aktívan, a magyarkesek.hu csatornáját.
Első, én azért reménykedem hogy felbukkan még egy egy kincs itt, mostanában nehéz új csatornákat felfedezni, csak azt látom ajánlóba, amitől már néztem valamit. A tizes listát én is elhallgattatom néha, de nem az inkább rágógumi, mint szívesen fogyasztott anyag, de olykor tényleg jó.
Második, hát, ez elég specifikus :D
RETROSHOCK
A legjobb társadalomkritika és humor egyben
bankutidani.hu
Zoltán Nagy
Beférek a bőröndbe
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!