Egy lánynak érdemes animációs youtube videókat csinálnia?
Lány vagyok, de még nem láttam a youtubeon ehhez hasonló videót. Kb. minden megvan ahhoz, hogy elkezdhessem, csak nem tudom... Az embereket érdekli az ilyesmi?
(A negatív hozzászólásokat nem kérem)
Nem láttál még animációs YouTube videót? Óriási animációs közösség van és tevékenykedik folyamatosan. Nightrizer, Crowne Prince, Rosali, Yeagar, hogy csak néhányat mondjak a híresebbek közül, de megszámlálhatatlanul sok kis csatorna van és rengeteg magyar! (pl. én is)
És érdekli igen, Crowne-nak pl. majdnem 150.000 feliratkozója van. Animációs YouTube sorozatok is vannak, most hirtelen az SSS Warrior Cats jutott eszembe, de ők már egy ideje szünetelnek, meg pont ma néztem a The Tale of Moonlight-ot, még ha nem is a legjobb animációs mű a világon, de tisztelendő, hogy csak két ember áll az animációs munka mögött.
Nem értem amúgy, hogy miért olyan lényeges a nemed. Tök mindegy, hogy lány vagy fiú vagy, nem? Szeretsz animálni? Csak ez számít. Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!