Jelenleg hány animációval/animálással foglalkozó youtube csatorna van Magyarországon? Kikre érdemes feliratkozni?
Szia! Köszi, feliratkoztam!:)
Megkérdezhetem, hogy milyen programmal és mióta animálsz?
Köszi! :)
Kritát használok, 4-5 hónapja kezdtem abszolút nulláról. Nekem tetszik a program, csak sokat kell benne rajzolni...
Nekem tetszettek a videóid, aranyosak voltak:D
Azt esetleg megkérdezhetem, hogy mennyi idő volt elkészíteni?
És hogyha ilyen sokat kell benne rajzolni, nem szeretnél olya programot használni, ahol nem frame by frame kell megrajzolni az egészet?:D
Köszönöm, örülök hogy tetszettek! Előtte kipróbáltam a Synfig Studiot, de nagyon korlátozottnak találtam, bonyolultabb mozgásokat nem nagyon lehet kivitelezni vele. Rajzolni pedig önmagában szeretek, úgyhogy nem igazán zavar, hogy sokat kell. A Krita alapjában inkább egy rajzprogram, úgyhogy komolyabb, részletesebb, szebb animációkat lehet vele csinálni, mint vektoranimációs programokkal. Persze én még nem tudok, de a gyakorlás teszi a mestert...
Időt annyira nem mértem, egy jelenet körülbelül fél óra alatt készülhetett el, a palackos esetében szerintem tíz óra lehetett az egész. Amin most dolgozom, abban figurákat kell mozgatnom, nem csak egy palackot, úgyhogy ez több idő...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!