Érdekelné az embereket Magyarországon egy törökországi élettel foglalkozó YouTube csatorna? Bővebben a kérdésben.
Nagyon kicsi a tényleges ismeretterjesztő-utazás-életmód csatornák száma, biztos lenne rá érdeklődő, főleg ha idegen kultúrákat, helyeket mutat be. Sok százezres nézettsége persze nem várható akár huzamosabb ideig sem, azt a trash videósok elviszik a nulla energiabefektetésű és tartalmú meg szponzorációs videókkal és kamu drámákkal, amikre a gyerekek vevők, maximum a 8-15 éves korosztály.
De én valahogy azt érzem, hogy a fiatal felnőtt vagy idősebb korosztályt nem szolgálja ki elég értelmes tartalom, erre pedig az általad említett téma pont jó lenne.
Pozitív példaként Lengyel Olgát mondanám, 1 év alatt lett 17 ezer feliratkozója és átlag 3-4 ezres a videónézettsége, de amit csinál az teljes mértékben értékes tartalom (ráadásul úgy, hogy lengyelként magyarul adja elő).
Vagy Hungarian with Felsmak, ami viszont 1 év alatt 150 feliratkozónál jár és alig három számjegyű a nézettsége, de az az informatív tartalom (magyar nyelvtan) és stílus amiben csinálja, szintén megismételhetetlen.
Tehát nem csak a számokból kell kiindulni, mert lehet bármilyen kicsi, ha amúgy képes a nézőt inspirálni, edukálni.
Sajnos nem tudom mennyire erdekelne az atlagot, de engem nagyoon:) ha elinditod a csatornat, akkor kerlek jelezd itt vagy privat uzenetben:)
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!