Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Magyar rock gitáros tutorialok...

Magyar rock gitáros tutorialokat keresek. Ismertek ilyen youtube csatornát?

Figyelt kérdés

2022. szept. 7. 17:42
 1/6 LoneWolf:P válasza:

Mmm... Az igazából basszusgitár és én meg gitárt keresek.

És ezen a videón meg tudsz tanulni gitározni nagyjából...

[link]

2022. szept. 7. 18:29
 2/6 A kérdező kommentje:
pont ez az hogy a pengetési teknikámat akarom fejleszteni 2 éve tolom de még nem jó, nem vagyok elégedett de nem találok jó magyar videókat, ami van az is inkáb akusztikus és ujjas téma
2022. szept. 7. 19:25
 3/6 anonim ***** válasza:
Mi történne, ha felkeresnél egy tanárt, akitől vehetsz online is órákat. Nem kell sok. Csak annyi, hogy meglökjön. A hangszerre is áldoztál, miért ne tennéd ezt a tudással is? Persze lehet kínlódni még negyven évig, feladni és újra kezdeni, kutatni olyan dolgok után, ami nincs sehol. Hidd el, legjobb megoldás egy oktató. Keress rá, tegyél fel kérdést és utána eldöntöd, hogy van rá pénzed/időd/akaratod, vagy sem. A keresés még ingyen van!
2022. szept. 8. 12:06
 4/6 A kérdező kommentje:
Messze találtam csak tanárt, a pézt megérné de túl messze van és jelenleg csak hobbi szinten űzöm a gitározást csak szeretnék kicsit fejlődni még értesz ügye?
2022. szept. 8. 18:16
 5/6 anonim válasza:
A technikai részéhez van egy nagyon jó online csatorna, amihez hasonlót én még nem találtam, de sajnos csak angolul van. Tom Hess az alak neve és nagyon jó módszereket mutat a gitározás minden részletére kiterjedően. A te problémádra tökéletesen megtalálnád nála a kiútat.
2022. szept. 14. 14:09
 6/6 A kérdező kommentje:
köszi utánanézek hátha
2022. szept. 21. 19:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!