Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyám nem hagy kiteljesedni,...

Anyám nem hagy kiteljesedni, mit csináljak?

Figyelt kérdés

23 éves vagyok, egyetemista. 19évesen kerültem el otthonról. Anya egyedül nevelt fel, mert 14 éves koromban Apukám meghalt. Azóta érzem a fojtogató ragaszkodást rajta. Nehezen viselte hogy elköltöztem egy másik városba tanulni&dolgozni, viszont most telt be a pohár. Mondtam neki, hogy az egyetem végeztével, némi szakmai gyakorlattal és persze tőkével el szeretnék költözni külföldre, hogy ott valósítsam meg az álmaimat. Erre majdnem rám rakta a telefont, hogy mit képzelek magamról, nézzek csak itthon állásokat, azon agyalok hogy itt hagyom őt a francba stb.

Teljesen lefagytam.

Görcsösen ragaszkodik hozzám, mintha a férje lennék.

Mit tehetnék ez ellen?

Szerintem nem normális dolog ilyen szinten korlátozni és ragaszkodni.

Hogy segíthetnék neki? És hogy értessem meg vele, hogy FELNŐTT vagyok, szabad akarattal?

2022. szept. 9. 16:13
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%
Teljesedj ki. Látogasd, és ha akarod és lehet, akkor hívd magadhoz vagy a közeledbe, tarts vele videokapcsolatot, hallgasd meg, és segíts neki, ha kér valamit. Így mind a kettőtöknek jó lesz.
2022. szept. 11. 11:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!