Szerelmes vagyok nagyon! De felek mar nincs tobbe remeny a kiteljesedesre! Mit tegyek?
Kicsit zavaros nekem a dolog.2,5 éve van barátod,de egy másik pasiba vagy halálosan szerelmes, te ezért a pasiért megtudnál halni.Neki van egy barátnője,de te úgy érzed téged szeret,mert pár percet beszélt veled telefonon.
Ha mindenki szerelms lenne belém,akivel telefonon beszélek,akkor az elég gáz lenne.
Szállj le a földre,és elégedj meg a saját pasiddal.
Egyet értek az előzőekkel.
1, Miért vagy a pároddal, ha nem szereted már? Csak álltatod őt, rabolod az idejét meg a sajátodat is. Ez önmagában nagyon undorító dolog, tudod.
2, Miért gondolod, hogy az a férfi szeret téged, ha közben barátnőt szerzett magának? Ez nem is régi barátnő, ha téged akart volna, akkor nem jött volna össze vele.
3, Semmi jogod tönkre tenni a kapcsolatukat. Szerintem a pasi szédít téged, lehet, hogy két nőt akar egyszerre. Én nem hiszem, hogy szerelmes beléd, mert akkor nem lenne a másik nővel.
Miért nem beszélsz őszintén az érzelmeidről, annak a srácnak akit szeretsz? És annak, akit nem szeretsz?
Mit veszíthetsz az őszinteséggel?
Hát akkor legalább, amint tudsz, szakíts a mostani pasiddal, főleg, h úgy érzed ő sem szeret már téged.
De...anyukádéknál nem lakhatnál, vagy barátőnél vagy valakinél ideiglenesen, amíg nem találsz otthont magadnak?...De szerintem az is lehet, h a pasid még mindig szeret, különben már szakítottatok volna.
Ha a szerelmed meg szakít avval a nővel, akkor csapj le rá, de hogyha már a gyerekeket tervezik, akkor semmiképp se ártsd bele magad!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!