Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Lányom hozzáállása mennyire...

Lányom hozzáállása mennyire tini “állapotra” fogható?

Figyelt kérdés

A lányom miutan elhív magával ruhákat vásárolni, azaz vásároltatni magának és kap zsebpénzt, utana kezd sietni es mondja, hogy ne járjak mellette, mert fél, hogy meglátnak a barátai és szégyell engem. Amit nem hiszek el, mert nincs mit szégyelljen, 43 éves vagyok, sportosan öltözködő, fodrászhoz is járok, fogaim is megvannak, nem iszom. Sokszor úgy gondolom, hogy lehet azert mondja, hogy adjon nekem több szabadidőt, hogy en is tudjak vásárolgatni, egyaltalan nehez hogy rosszat lássak a lányomban, mikor annyira nemes lélek, állat szerető, nagyon barátságos, sok baratja van.

Az apja ellenem beszél, mert elvaltam tőle, es a lanyom egyfolytában “lebeszéli” rólam, hogy anyádat ne tiszteld , ne hallgass rá, egy senki, buta. Pénzzel is manipulálja a gyereket, azaz autót ígér neki es lehet a lanyom ennek akar megfelelni. Ugyanakkor undok velem akkor is ha kettesben vagyunk. Értésemre adja, hogy a penzemen kívül a képemre nem kivancsi ( persze nem szavakkal, hanem gesztusokkal) es arra sem, amit mondok.

nagyon fáj, hogy ide jutottam az egyetlen gyermekemmel.

Tudom sokan mondjak ne adjak penzt, de ha mondja hogy éhes, vagy nincs cipője nem tudok nemet mondani es nem is akarok.

A kérdés , hogy miert ilyen kegyetlen velem, a tinikor velejárója vagy elmúlik ez? Úgy látszik sikerült az apjának a terv, ellenem fordította.

Előfordul, hogy talalkozunk az utcán mikor jön ki a suliból, en a munkából és nem köszön, elfordul. Ez többször előfordult, en mentem utána.

Nem érzem jól magam, bele betegedtem ebbe. Hiaba vagyok kedves es adok neki amit kér, nem sikerul magam felé fordítani

2022. szept. 3. 05:47
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Kinövi ezt a korszakot.
2022. szept. 3. 09:29
 12/16 A kérdező kommentje:
Én nem koldulom a szeretet senkitől, egyszerűen csak aggódom a lanyomert, minden percben. Ezt minden anya megérti .
2022. szept. 3. 09:42
 13/16 anonim ***** válasza:
30%
Kövesd be őt tiktokon!
2022. szept. 3. 09:51
 14/16 anonim ***** válasza:
83%

"lehet azert mondja, hogy adjon nekem több szabadidőt"

Áltatod magad. Tiniként se mondtam az anyámnak hogy szégyellem és nem fordultam el az utcán ha megláttam.

Ne menj vele vasarolgatni, add oda a pénzt és kész. Ha időt akarsz vele tölteni akkor azt máshigy is lehet.

2022. szept. 3. 11:19
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Az utolsó bekezdést ki akartam törölni de véletlenül elkuldtem. Szóval a pénzt én ebben az esetben nem adnám oda, de te úgyis oda fogod.
2022. szept. 3. 11:21
 16/16 anonim ***** válasza:
Kérdezted már, és akkor is ugyanezeket mondtuk. De ha nekedmehfelel a saját gyereked lábtörlőjének lenni, aztán csak néha panaszkodni erről, akkor írd csak ki nyugodtan pár havonta. Ha könnyít a lelkeden, akkor hajrá. Eredménye nem sok lesz. Szánhatnád a lányod által eltapsolt pénzt szakemberre is.
2022. szept. 4. 12:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!