Hogy vegyem rá anyámat, hogy csináljon valamit vele?
Figyelt kérdés
Ideköltözött ideiglenesen az idős nagybátyja, amíg nem talál magának egy olcsó albérletet, ez volt a terv. 1-2 hónapról volt szó eredetileg, de itt van már lassan fél éve. Nem akar máshova menni szerintem, nem keresi a neten a lakásokat, nem csinál semmit, csak ül és TV-zik, közben piál egész nap. Mi a felső szinten vagyunk, ő az alagsorban egyedül, tehát nem zavarna, meg nem is az én dolgom hogy itt van, csak mivel minden nap részeg így esténként sokat kiabál. Napközben csendes, senkihez se szól , úgy kell elképzelni mint Tio salamancát, csak néz maga elé, teljesen elvan szakadva a külvilágtól, aztán mikor lecsúszik a 2-3 l kannás bor, jön a szokásos ordibálás, sokszor órákon át. Nem tudom kit, vagy mit szid, de idegesít, mert nem tudok aludni. Szerintem már beteg, ezért nem is szabadna albérletbe engedni, mert önveszélyes tuti az ember, idősek otthonán gondolkodtam, ott talán foglalkozna lenne vele, meg nem ihatna. Előző albérletéből is ezért dobták ki, lelakta, ivott, hányt, koszt csinált, ugyan ez lenne, mert itt is ezt teszi. Anyám meg nem akar lépni, mert sajnálja őt. Mit lehetne csinálni vele?2022. aug. 31. 20:24
21/26 anonim válasza:
Hogy lehetett ekkora marha? Konkrétan tőled és magától veszi el a pénzt! És ha beteg lesz, majd hurcolhatja orvoshoz. Ez ottmarad nálatok rombolni, amíg fel nem dobja a talpát! Máskor is ekkora jó nagy balek az anyád? Apáddal mi van?
22/26 A kérdező kommentje:
Apám nem itt lakik, nem tud mit tenni. Megpróbálnánk kirakni, de csak az utca maradt a listán, más nem hiszem hogy beválik, de hajléktalanná tenni egy embert nem valami normális dolog. Fiát kéne megkérdezni, mondani neki fizessen valami helyet neki, de kétlem hogy lenne rá pénze. Hajléktalanszálló talán jó ötlet, csak ott meg nem tud inni, de legalább tudna aludni valahol
2022. szept. 1. 19:29
23/26 anonim válasza:
Mint ahogy a nyugdíjasotthon se jó ugyanezen ok miatt. Aki alkoholista, az belehal, ha nem iszik. Ez már rajtatok ragadt!
24/26 anonim válasza:
"Hajléktalanszálló talán jó ötlet, csak ott meg nem tud inni"
Vedd észre, hogy az ivás a gond. Elvonó, mondom.
25/26 anonim válasza:
De oda is magától jelene hogy menjen. Ezért ultimátumot kell neki adni, másként nem fog belemenni. Vagy elmegy elvonora és utána segítettek neki albérletet keresni, vagy megy az utcára. Addig úgyse fogja komolyan venni amíg nem látja hogy anyukád se veszi ezt komolyan és megtűri.
26/26 A kérdező kommentje:
25 . Eléggé le van épülve ahhoz, hogy ezt felfogja, sajnos.
2022. szept. 2. 18:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!