Van értelme tartani Apámmal a kapcsolatot ennyi év után?
"Semmi őszinte beszélgetés nem volt, amikor én próbáltam volna pár dologra rákérdezni akkor az volt a reakció, hogy hagyjuk a múltát régen volt, meg ő most nem akar belemenni ebbe."
- Erre én ezt mondanám: "apám, így 30 év után nekem semmi más okom nincs arra, hogy kapcsolatban legyünk, minthogy ezeket a kérdéseket feltegyem. Szóval ha ez nem jó, akkor a részemről ennyi."
Hasonló a helyzetem, mint a Tiéd. Annyi, hogy én 1 éves voltam, mikor "apám" végleg kilépett az életünkből egy másik nő miatt. Én nem kerestem sosem, nagyon jól megvagyok nélküle. Én sem tudnám és nem is akarnám támogatni.
39/N
Nem is az évvel van baj. Hanem azzal hogyha ő keresett meg akkor pont hogy kellene beszélnie a múltról. Magyarázatot adnia hogy miért nem keresett mondjuk 18 éves korod után amikor anyadnak már kevesebb befolyása volt a talalkozasotokra. De így hogy nem akar beszélni róla ugyan mire számít? Hogy a nyakába omolsz? Ebből így nem lesz kapcsolat szerintem. Pláne úgy hogy neked kell hozzá mennie. Nem azért mert most 2 idegen vagytok. Nyilván döcögősen indul a beszélgetés.
Hanem azért mert úgy összességében nem ad okot arra hogy te egyáltalán fel akarj kerekedni őt látni.
Off: Egyepkent mi bajotok a kadarkockákkal? Miért kell lealacsinyító emlegetni? A külsejét felujitva elég normálisan néz ki. Környékünkön is van sok szépen felújított. Átlagos házak udvarral.
Ja, hát 18 éves korom után szerinte az én felelősségem (is), hogy nem kerestem...Na ezen is pislogtam egyet...
Ami a kádarkockát illeti, habár pár dolog meg van csinálva, de azért még viseli a szocializmus nyomait. Auto van, de kb 10 éves, nem érték. Magyarázat: sokba került egyetemre járatni a testvéreimet (BME, Orvosi),addig még fizetni az albérletüket, meg elindítani őket az életben=legalább önerő saját lakáshoz. Bár egyetemet én is végeztem, de otthon laktam a panelban, saját lakásról meg nem is álmodhatok...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!