Titeket büntettek meg gyerek korban rossz jegy miatt? Ha igen akkor milyen büntetést kaptatok? És jó jegy miatt kaptatok pénzt?
Laptop elvétel (ekkor szerettem meg nagyon olvasni, úgyhogy pozitívan sült el, de a tanulás akkor sem érdekelt jobban abban az időben/iskolában)
Nem mehettem el az osztállyal Velencébe, mindenki ment csak én nem. Annak nem lett pozitív eredménye, azóta is mérges vagyok miatta 30 évesen :D
Aztán átmehettem abba a középsuliba ahová alapból menni szerettem volna, csak az előzőt rám kényszerítették, onnantól kitűnő voltam. Nem kimondottan a jó jegyek darabjáért, de a jó eredmények végett engedékenyebbek lettek a szülők. Könnyebb volt kikönyörögni új cipőt mondjuk.
Kimondottan gyerek korban általánosban én a korrepetálást éltem meg büntetésnek :D jutalmazásra nem igazán emlékszem. Sajnos a matek soha nem ment.
Nem kaptam büntetést rossz jegyért.
Jobb bizonyítványért kaptam pénzt, de különösebben nem motivált.
Ének órán kellett volna énekelnem, de néhány osztálytársam folyamatosan szekált és röhögött rajtam, engem meg a sírás kerülgetett, úgyhogy mondtam hogy nem szeretnék énekelni. Próbált a tanár győzködni de nem akartam, úgyhogy beírta az egyest. Otthon meg csak annyit mondtam el hogy nem csináltam órai munkát, ezért egész nap úgy beszéltek velem mint a kutyával.
Kitűnő tanuló voltam, a jó jegyekért nem kaptam semmi "extrát", kaján és lakhatáson kívül. Elvárás volt hogy 4-es 5-ös tanuló legyek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!