Most mit csináljak?!
Szüleim nálunk vannak egy 3 napra és az anyám hozott át valami ehetetlen süteményt..
Amúgy sem vagyunk jóban, nagyon undorítóan beszél velem...és ebből a dühből kiindulva megakartam szabadulni a cucctól.
Amíg elmentek egyet sétálni a szokásos vonalon, egy messzebbre eső helyre tettem ki a szeletelet...
Hát mit látok az asztalon? Megtalàlta és felhozta a zacskót a sütemènyekkel benne!
Ilyen nincs! Soha nem mennek azon az úton, soha!
Azóta méginkább nem szól hozzám és tudom, hogy kapni fogok ezért holnap...nem hiszem el, hogy ez megtörtént
Próbálj meg fapofát felvenni. És egyenesen a szemébe közöld mindenféle indulat nélkül, hogy ehetetlen volt a sütemény, ezért dobtad ki. Azért máshová, hogy ne legyen belőle sértődés.
Ha felveszed a kesztyűt és indulattal válaszolsz, máris vesztettél. Higgadtan beszélj, bármilyen nehéz is.
20...
Igen, csak folyton kalkulál, és azt fogja hinni, hogy direkt kidobtam, amièrt ő megdolgozott ès pénzt adott ki...nagyon rosszul jön ki az egész...nem így gondoltam, csak dühös lettem amiatt, ahogy bánt velem már napok óta...volt egy kis veszekedés köztük egy hete és amióta kibékültek, teljesen megváltozott velem. Nagyon rondán beszél ès kötekszik folyton...és ezért egy hirtelen érzettől vezérelve kitettem egy kutyafuttatóba...nem..akarom...elhinni...hogy pont arra mentek és megtalálták....soha nem szoktak arra menni...soha...ezt egyszerűen nem akarom elhinni, hogy megtörtént...
Holnap majd nekem fog esni megint és rámfogja, hogy milyen szemét vagyok, pedig nem így akartam, csak dühös lettem, mert rossz, ahogy napok óta bánt és így adtam ki
.....legszívesebben kiugranék az ablakon
...nagyon fêlek a holnapotól...ő nem szokott megbocsájtani...ő hibázhat, más nem...
Xddd ez hatalmas....szegeny.
Ertelmes kommunikaciot ajanlanek.
23/F
Hát én is ezt tenném, de vele nem lehet.
Nem is fogja fel, hogy bántott rendszeresen. Rám vetíti ki az egészet...gaslight
Már fogadok, hogy előre elkönyvelte, hogy mi mièrt történt, hogy én egy rohadèk vagyok, aki ilyet kèpes tenni...biztos direkt tettem, hogy megalàzzam..ilyen történeteket talàl ki rólam, hogy mit miért teszek szerinte ès nem hajlandó sem elhinni, sem elfogadni, amit a másik mond, amit a másik valójában érez...gödörből most egy k___a mély szakadékba estem...
Nem lehet vele megbeszélni...😣
Jézusom...
Szóval pár NAPJA összevesztetek, de te már úgy állítod be, mintha egész életedben terrorizált volna téged. Mert az “Amúgy sem vagyunk jóban, nagyon undorítóan beszél velem“ duma tiszta olyan, mintha folyton csak bántana, erre benyögöd, hogy kemény pár napja van gond.
Eszedbe se jutott, hogy netán azért vitte a sütit, mert békülni akart?!
A helyedben sürgősen bocsánatot kérnék, hogy így megaláztad a saját édesanyádat. És nem, nem indok az sem, ha nem finom a süti, mert könyörgöm, akkor kidobom azután, hogy elment 🤦♀️ Vagy most beadod, hogy a kukádat is áttúrná?
Talán ha ezt a nagy dolgot megtennéd, ő is belátná, ha megbántott. Ja meg te is elmondhatnád KULTURÁLTAN, FELNŐTT ember módjára, hogy “Anya, nagyon durván beszéltél velem, és fogalmam sincs, miért, de nagyon megbántottál vele”.
Hát már elnézést, kedved #7-es, de ezt a kicsavart maszlagot kikérem magamnak!
Igen, ha egyszer csak minden ok nélkül folyamatosan szidalmaz az anyád, akkor az 4 nap után már nem olyan krva jó érzés! Konkrétan úgy kelt fel, hogy provokálni kezdett és rám fogta, hogy én tüntettem el az edényeit, aztán mégis kiderült hogy ő tette el! Ahogy jóban lesz a férjével én leszek a közellenség számára! Èn is ember vagyok és cselekedhetek dühből...
Nem tudom ezt mondani sem, mert nekem jön fizikailak ès érzelmileg is bântani fog
Nem tudom, hogy történhett meg, hogy bementek abba a kieső kutyafuttatóba
....nem tudom, miért én kaptam ezt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!