Most mit csináljak?!

Figyelt kérdés

Szüleim nálunk vannak egy 3 napra és az anyám hozott át valami ehetetlen süteményt..

Amúgy sem vagyunk jóban, nagyon undorítóan beszél velem...és ebből a dühből kiindulva megakartam szabadulni a cucctól.

Amíg elmentek egyet sétálni a szokásos vonalon, egy messzebbre eső helyre tettem ki a szeletelet...

Hát mit látok az asztalon? Megtalàlta és felhozta a zacskót a sütemènyekkel benne!

Ilyen nincs! Soha nem mennek azon az úton, soha!

Azóta méginkább nem szól hozzám és tudom, hogy kapni fogok ezért holnap...nem hiszem el, hogy ez megtörtént

2020. aug. 14. 20:43
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Üsd ki.

Mi az hogy neked jon fizikailag.

Attol hogy a szulod meg szorulhat nevelesre, sajat tapasztalat. Nem uthet meg o sem semmiert es nyilvan en sem utnem meg az anyam ilyesmiert, de onvedelembol 1x kellett, azota jo a kapcsolatunk.

5os szinten.

2020. aug. 14. 21:24
 12/16 anonim ***** válasza:
32%

Kicsavart maszlagot itt egyedül te adtál elő azzal, hogy 4(!) napot olyan szöveggel adsz elő, mint akit egész életében terrorban tartottak. Ja meg már agyon is verne, persze, ez a kérdésben még nem volt említésre méltó érdekes módon. Hova költöd még a sztorit?

Te inkább ne kérj ki semmit magadnak azok után, hogy előadod a hattyú halálát, sunnyogsz, puffogsz és a háta mögött szidod anyádat idegen embereknek. Ahelyett, hogy eléállnál és megmondanád, hogy “anya, nagyon megbántottál a viselkedéseddel az elmúlt napokban”.

2020. aug. 14. 21:33
 13/16 A kérdező kommentje:

Neked mi bajod van? Minden rendben van bent?

Vagy azért torzítod el, ami velem történt, mert te is csináltál ilyen a sajàt gyerekeddel és rajtam vezeted le a frusztràciód vagy mi van?

2020. aug. 14. 21:40
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
12es. Arra nem gondolsz te nagyon okos, h ez az ember igy nott fel es nem 4 napra irja mint te kiforgatod?
2020. aug. 14. 21:53
 15/16 anonim ***** válasza:
42%
Csak úgy puszta kedvességből nem elfért volna két napig az a sütemény a hűtőben?
2020. aug. 14. 22:32
 16/16 A kérdező kommentje:

14-es, köszönöm

Havonta történik ilyen, főleg, amióta elveszítette a munkáját.

Ha nem gond, most egy esetet írtam le a millióból..

2020. aug. 14. 23:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!