Milyen egy jó apa?

Figyelt kérdés
Szerinted milyen egy jó apa? Neked jó apukád volt szerinted? Mit tanultál tőle? Milyen a kapcsolatotok?

2022. aug. 29. 20:48
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
94%

Állítólag nagyon szeretett kicsinek, de arra nem emlékszem, annyira kicsi voltam. Aztán a nagypapámtól több szeretetet kaptam és figyelmet, mint attól, de ő meg 11 é voltam, mikor meghalt, így a szeretet is vele ment.

Sose tudtam hozzá kötődni, sokszor megvert. Egyszer annyira, hogy a d.u.-i moziba se mentem el az osztállyal. Így megtanultam az élettől, hogy magamra számítsak és találjam fel magam, hogy nehezen bízzam és engedjek közel magamhoz bárkit is. Ennek ellenére közvetlen vagyok mégis kiskorom óta, csak van egy határ, amit nagyon keveseknek engedek, hogy belelássanak az életemben. Sokan kedvelnek és szeretnek velem lenni, és ami a szívemen a számon.

A természetet gyerekként szerettem meg, amikor a nagyszüleim nyaralójában voltam, sokat mentem egyedül. Olvasni sokat szoktam. Szeretek társaságban is lenni.

Tudom milyen, amikor szerelmes vagyok és ez viszonzott, csak rég volt ez is. A nagypapám sokáig hiányzott, ő járta meg a Don kanyart. Sajnálom, hogy nem volt velem több időt.

https://www.youtube.com/watch?v=RUJ_0MOrmHA

Szerintem ilyen.

N

2022. aug. 29. 22:40
 12/13 anonim ***** válasza:
89%
Szerintem a jó apa türelmes, figyelmesen és érdeklődő. Távolságtartó, de mégis közeli, példakép, akire feltekinthetsz. Olyan ember, akire azt mondod a lányaként, hogy na egyszer egy ilyen embert szeretnék férjemnek, fiaként pedig hogy egyszer ilyen férfi akarok én is lenni.
2022. aug. 29. 23:14
 13/13 anonim ***** válasza:
83%
Na a távolságtartó már pocsék jellemvonás. Egy jó apa legyen olyan amilyen nagyapám volt. Kedves, üljön le a gyerekkel játszani,tanulni, és ne nyomjon mindent a nőre, vegye ki a részét mindenből a gyerekkel kapcsolatban. A nyugodt, és boldog anyuka jó hatással van a gyerekre, de ahhoz kell egy normális apa, aki nem használja ki a nőt, és nem nyom rá minden munkát. Egy jó apa nem csak ellébecol, és letudja a családját a fizetés leadásával, hanem részt vesz a hétköznapokban. Tudja mit tanul a gyereke, mi a kedvenc meséje, ismeri a gyerek barátait, tanárait. Ismeri a gyerekét, és nem valami felsőbbrendű izéként van csak ott.
2022. aug. 29. 23:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!