Milyen egy jó apa?
Figyelt kérdés
Szerinted milyen egy jó apa? Neked jó apukád volt szerinted? Mit tanultál tőle? Milyen a kapcsolatotok?2022. aug. 29. 20:48
1/13 anonim válasza:
A kislánya a facebookon áradozott, hogy mennyire szereti, szóval biztos nagyszerű apuka. Kár, hogy én nem láttam 5 éves korom óta. (dehogy kár, gyűlölöm azt a f..kalapot)
2/13 anonim válasza:
Nem csak volt még mindig van:) és igen szerintem jó apa. Hogy kinek milyen a jó apa ezt nem igazán tudnám megfogalmazni szerintem mindenkinek más. Sokat tanulok amúgy tőle úgy összetedsegeben mindenről, tehát a tanulásban sosem segít mert hogy helyettem nem tudja megtanulni és ebben igaza is van. Megtanit legpuskaval célozni stb. A kapcsolatunk szerintem jó minden nap beszélünk megerti a rossz vicceimet..
4/13 anonim válasza:
Az enyém az volt. Egész életében a családjáért dolgozott. Ő tanított meg úszni, megtanított, hogy szeressem a természetet, az állatokat. Ő építette a hétvégi házat, ami most az én menedékem.
N
6/13 anonim válasza:
Szörnyű apám volt. 16 évig szart rám, majd írt egy szép levelet hogy már kíváncsi rám, idézném: "most hogy dolgozol"... Úgy gondolta adhatom neki a diákmelóból a pénzt. Elküldtem a francba.
7/13 anonim válasza:
Az enyém is mindig dolgozott. Emellett depressziós és pánikbeteg. Soha semmi nem jó, nem lehet vele kommunikálni. Számomra a jó apa annyit takarna, hogy legyen türelmes és hallgasson meg... Megtanított küzdeni és akarni, sok mindent köszönhetek neki azért. Viszont nem mondanám kifejezetten jónak a kapcsolatunkat. A kommunikációban sok a hiba.. így van inkább egymáshoz se szólunk napokig.
8/13 anonim válasza:
Rengeteg szmepont van amitől jó lehet, nem csak egyféleképp lehet jó apa valaki.
9/13 anonim válasza:
Akire anélkül is felnézel, hogy félnél tőle.
10/13 anonim válasza:
Az én apám minden volt, csak nem jó és nem apa :'D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!