Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » A szuleim valasszam vagy a...

A szuleim valasszam vagy a baratnomet?

Figyelt kérdés
28 éves férfi vagyok akinek egy 34 éves baratnője van aki egy mas, magasabb anyagi háttérrel rendelkezik, a családom egy kisebb anyagi háttérrel rendelkezik. A barátnőm és én 2 éve vagyunk együtt, ő kulon lakik a szuleitol, en meg a szuleimmel de mar lassan tobbet vagyok nala mint otthon, ugy gondoltam hogy megkerem a baratnom kezet de ok konkret helyzet ele allitottak , hogy valasszak vagy ők vagy a baratnőm mert o idosebb mint en mas szarmazasa is van (nem cigany)... szlovak, a testvere aki lany mar egyszer elvalt es hogy velem is ez lesz, ki fog forgatni a baratnom es majd fogok meg haza menni de ok mar nem fognak engedni hogy menjek. Jelzem hogy a teszveremmel is igy csinaltak mikor elment... kitagadtak. Probaltam mar annyi verziot hogy nem kell puszi pajtasok legyenek csak ha karacsony van legyen egy csaladi vacsora, de nem semmi vagy ok vagy a baratnom... mit tegyek? Attol tartok ha barki mas is lenne a baratnom akkor is igy lenne... es mind ezek mellett lelkileg zsarolnak hogy ok emiatt megbetegnek mert ok idegileg nem birjak hogy en elhagyom oket, mert nekik az volt az elkepzelesuk hogy ugy lesz mint reg volt hogy majd csak akkor koltozunk ossze ha mar legalabb a polgari megvolt, de tulajdonkeppen nem is vagyok odakoltozve csak nála vagyok többet. Mondjatok kerem velemenyt. Elore is koszonom!

2022. aug. 28. 13:33
1 2 3 4
 31/31 A kérdező kommentje:

Helló minden kedves válaszoló! :)

Képzeljétek a helyzet azóta sem változott, sok minden történt próbáltam időt adni a szüleimnek, hogy hátha meggondolják magukat, de sajnos nem így lett így hát holnap pontot teszek a dolgok végére és elköltözöm otthonról. Nagyon jól át kellett gondolnom, hogy mit és hogyan cselekszem, mert egy kis város ez ahol lakunk és a párom édesanyja egy köztiszteletben álló személy aki itt dolgozik és nem szeretném ha valamilyen sértés érné és persze a barátnőmet sem, ezért sem tettem mindeddig semmit, hanem vártam, hogy remélhetőleg megjön az édesanyám esze, de nem így történt, azért is mert ő egy olyan személyiség aki a hangjával dominál mindenki felett és ettől egy kicsit mindenki tart, egy olyan valaki aki képes nagy tömeg előtt is óriási szájjal leordítani mindenki fejét szemrebbenés nélkül.

Mi is történt idáig?- egy kisebb vakációra mentünk párommal amit persze az én szüleim elleneztek de lesz@rtam és csak elmentem aminek a következménye hogy a telefonszámomat letiltotta, aztán az történt, hogy ismét elmentünk a párommal és hogy miért nem hívtam, tehát az is baj van sapka az is ha nincs. De most betelt a pohár elegem van, holnap elmagyarázom hogy ez így nem állapot ők semmiben nem voltak hajlandóak engedni vagy alkalmazkodni, akkor én sem. A döntés már rég megvolt de reménykedtem, hogy hátha éyzhez térnek és nem kell elveszítsem a szüleimet ill nem fogja anyám világgá kürtölni és pletykálni, hogy mi is történik vagy történt. Sajnos édesapámat is sikeresen maga mellé állította aki szegény a legjobban szenved az egész miatt, de neki is a sarkára kellene állnia és leállítania anyámat, de ők már így fognak megöregedni.

2022. dec. 11. 20:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!