A szuleim valasszam vagy a baratnomet?
Helló minden kedves válaszoló! :)
Képzeljétek a helyzet azóta sem változott, sok minden történt próbáltam időt adni a szüleimnek, hogy hátha meggondolják magukat, de sajnos nem így lett így hát holnap pontot teszek a dolgok végére és elköltözöm otthonról. Nagyon jól át kellett gondolnom, hogy mit és hogyan cselekszem, mert egy kis város ez ahol lakunk és a párom édesanyja egy köztiszteletben álló személy aki itt dolgozik és nem szeretném ha valamilyen sértés érné és persze a barátnőmet sem, ezért sem tettem mindeddig semmit, hanem vártam, hogy remélhetőleg megjön az édesanyám esze, de nem így történt, azért is mert ő egy olyan személyiség aki a hangjával dominál mindenki felett és ettől egy kicsit mindenki tart, egy olyan valaki aki képes nagy tömeg előtt is óriási szájjal leordítani mindenki fejét szemrebbenés nélkül.
Mi is történt idáig?- egy kisebb vakációra mentünk párommal amit persze az én szüleim elleneztek de lesz@rtam és csak elmentem aminek a következménye hogy a telefonszámomat letiltotta, aztán az történt, hogy ismét elmentünk a párommal és hogy miért nem hívtam, tehát az is baj van sapka az is ha nincs. De most betelt a pohár elegem van, holnap elmagyarázom hogy ez így nem állapot ők semmiben nem voltak hajlandóak engedni vagy alkalmazkodni, akkor én sem. A döntés már rég megvolt de reménykedtem, hogy hátha éyzhez térnek és nem kell elveszítsem a szüleimet ill nem fogja anyám világgá kürtölni és pletykálni, hogy mi is történik vagy történt. Sajnos édesapámat is sikeresen maga mellé állította aki szegény a legjobban szenved az egész miatt, de neki is a sarkára kellene állnia és leállítania anyámat, de ők már így fognak megöregedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!