Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » A szuleim valasszam vagy a...

A szuleim valasszam vagy a baratnomet?

Figyelt kérdés
28 éves férfi vagyok akinek egy 34 éves baratnője van aki egy mas, magasabb anyagi háttérrel rendelkezik, a családom egy kisebb anyagi háttérrel rendelkezik. A barátnőm és én 2 éve vagyunk együtt, ő kulon lakik a szuleitol, en meg a szuleimmel de mar lassan tobbet vagyok nala mint otthon, ugy gondoltam hogy megkerem a baratnom kezet de ok konkret helyzet ele allitottak , hogy valasszak vagy ők vagy a baratnőm mert o idosebb mint en mas szarmazasa is van (nem cigany)... szlovak, a testvere aki lany mar egyszer elvalt es hogy velem is ez lesz, ki fog forgatni a baratnom es majd fogok meg haza menni de ok mar nem fognak engedni hogy menjek. Jelzem hogy a teszveremmel is igy csinaltak mikor elment... kitagadtak. Probaltam mar annyi verziot hogy nem kell puszi pajtasok legyenek csak ha karacsony van legyen egy csaladi vacsora, de nem semmi vagy ok vagy a baratnom... mit tegyek? Attol tartok ha barki mas is lenne a baratnom akkor is igy lenne... es mind ezek mellett lelkileg zsarolnak hogy ok emiatt megbetegnek mert ok idegileg nem birjak hogy en elhagyom oket, mert nekik az volt az elkepzelesuk hogy ugy lesz mint reg volt hogy majd csak akkor koltozunk ossze ha mar legalabb a polgari megvolt, de tulajdonkeppen nem is vagyok odakoltozve csak nála vagyok többet. Mondjatok kerem velemenyt. Elore is koszonom!

2022. aug. 28. 13:33
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
97%
Magadat válaszd, a saját életed! Az érzelmi zsaroló rokonokat meg no contact listára kell tenni
2022. aug. 28. 13:35
 2/31 anonim ***** válasza:
96%
Ne a szüleid életét éld, hanem a sajátodat. Ha pedig emiatt kitagadnak, akkor ennyit érnek szülőként.
2022. aug. 28. 13:35
 3/31 anonim ***** válasza:
97%
Ha nem szeretnél örökre egyedül maradni, akkor ne hallgass rájuk. Te is írtad, hogy a testvéreddel is ugyanezt csinálták és nem konkrétan a barátnőddel van bajuk, hanem ha mással lennél is ezt csinálnák. Éld az életed, ha akarsz, akkor költözz össze a barátnőddel. A szüleid meg lehet idővel lenyugszanak és elfogadják, hogy már felnőtt vagy és nem reális elképzelés, hogy életük végéig ott legyél mindig.
2022. aug. 28. 13:38
 4/31 anonim ***** válasza:
93%
Mérgező szüleid vannak.
2022. aug. 28. 13:38
 5/31 anonim ***** válasza:
97%
Az én szüleim is ezt csinálták, de magasról le kell tojni. Költözz el a barátnődhöz, kérd meg a kezét, házasodjatok össze és éljetek boldogan. Ez a Te életed, nem a szüleidé, ne hagyd, hogy befolyásoljanak. Tökmindegy, hogy szlovák vagy magyar lenne a barátnőd, senki sem lenne nekik elég jó
2022. aug. 28. 13:40
 6/31 anonim ***** válasza:
96%

Barátnőt, egyértelmű. És keményen húzd meg a határaidat a szüleiddel kapcsolatban.

Sajnos van, amikor az az egyedüli megoldás, hogy nyissz, el kell vágni a szálakat, végleg. Ha nem megy egyedül, kérj terápiás segítséget.

(Zárójelben: anyám sem értette...aztán nézett egy nagyot, amikor léptem..előbb kellett volna)

2022. aug. 28. 13:50
 7/31 anonim ***** válasza:
95%
A barátnődet válaszd. A szüleid nagy ívben sz.rnak rád, nekik csak ez a lényeg, hogy maradj otthon, és ugrálj nekik, amikor szükségük van rád. Egy normális szülőnek a gyereke boldogsága a legfontosabb, a te szüleidet viszont ez láthatóan cseppet sem érdekli. Menekülj, amíg tudsz.
2022. aug. 28. 13:56
 8/31 anonim ***** válasza:
11%

A szüleid. Hiába mondták ezt, a tényen ez nem változtat. Úgyis kibékültök és ha segítségre lesz szükséged, úgyis ott lesznek, most hiába mondanak mást.

Viszont ha most a szüleid választod, a barátnőd lelép és sosem fog már visszatérni, nem köt utána sem semmi össze titeket.

2022. aug. 28. 14:06
 9/31 anonim ***** válasza:
5%
Már volt.
2022. aug. 28. 14:20
 10/31 anonim ***** válasza:
79%
Azt még elhinném, hogy egy 28 éves férfi ilyet tudjon kérdezni, de azt már nehezen, hogy egy 34 éves nő bármi fantáziát lásson egy ennyire éretlen emberben.
2022. aug. 28. 14:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!