28 éves férfi vagyok akinek egy 34 éves baratnője van aki egy mas, magasabb anyagi háttérrel rendelkezik, a családom egy kisebb anyagi háttérrel rendelkezik. A barátnőm és én 2 éve vagyunk együtt, ő kulon lakik a szuleitol, en meg a szuleimmel de mar lassan tobbet vagyok nala mint otthon, ugy gondoltam hogy megkerem a baratnom kezet de ok konkret helyzet ele allitottak , hogy valasszak vagy ők vagy a baratnőm mert o idosebb mint en mas szarmazasa is van (nem cigany)... szlovak, a testvere aki lany mar egyszer elvalt es hogy velem is ez lesz, ki fog forgatni a baratnom es majd fogok meg haza menni de ok mar nem fognak engedni hogy menjek. Jelzem hogy a teszveremmel is igy csinaltak mikor elment... kitagadtak. Probaltam mar annyi verziot hogy nem kell puszi pajtasok legyenek csak ha karacsony van legyen egy csaladi vacsora, de nem semmi vagy ok vagy a baratnom... mit tegyek? Attol tartok ha barki mas is lenne a baratnom akkor is igy lenne... es mind ezek mellett lelkileg zsarolnak hogy ok emiatt megbetegnek mert ok idegileg nem birjak hogy en elhagyom oket, mert nekik az volt az elkepzelesuk hogy ugy lesz mint reg volt hogy majd csak akkor koltozunk ossze ha mar legalabb a polgari megvolt, de tulajdonkeppen nem is vagyok odakoltozve csak nála vagyok többet. Mondjatok kerem velemenyt. Elore is koszonom!
Kedves Kérdező! A szüleid tipikus borostyán szülők. Anyukád meg mártír jellegű, ezt így látatlanban is megmondom.. Sosem fogják abbahagyni a mérgezést, ha nem állsz a sarkadra és hagyod ott őket. Viszont bár nem írtal róla, de a barátnőd nem az anyukád lesz, így ott is tessék helytállni férfiként, azaz ahol csak lehet besegíteni a háztartásba.
2022. aug. 28. 14:31
12/31 anonim válasza:
Hány éves korodig gondolták a szüleid hogy velük élsz és mindenben az engedélyük kell? 50? 60?
28 éves vagy az isten szerelmére! Felnőtt férfi!
Ha mégse jön össze a barátnőddel, akkor majd élsz egyedül ahogy a felnőtt emberek szoktak.
2022. aug. 28. 14:37
13/31 anonim válasza:
11
Azt tanácsolod neki, hogy kiherélt blfsz legyen. Csak akkor kell besegítenie a házimunkába, ha a nő is besegít a férfi munkába.
2022. aug. 28. 15:06
14/31 anonim válasza:
13.. 11-es válaszoló vagyok. Mar ne is haragudj, de a pasi költözik a csaja lakásába. Tehát úgy illik, hogy itt ott besegít. Na meg a csaj is dolgozik, valószínű a kérdező is. Nem csak egy oldalra kell hárítani mindent. De majd egyszer felnősz talán. :)
2022. aug. 28. 15:25
15/31 anonim válasza:
14
Itt neked kéne felnőnöd.
2022. aug. 28. 15:27
16/31 anonim válasza:
13, "Csak akkor kell besegítenie a házimunkába, ha a nő is besegít a férfi munkába."
Akkor párkapcsolat helyett vissza kell költözni a mamihoz, hátha ő megtörölgeti a szájacskádat is.
2022. aug. 28. 15:32
17/31 anonim válasza:
Ha neked ezek után még kérdés, hogy elkezd végre a saját életed élni, vagy fejet hajts a szüleid abnormális ultimátuma előtt, akkor mit mondhatnánk?
2022. aug. 28. 15:39
18/31 anonim válasza:
16
Akkor a nőnek is vissza kell költöznie a mamához, hogy kitörölje a seggébe.
2022. aug. 28. 15:42
19/31 anonim válasza:
A helyedben úgy leoltanám a szüleimet, hogy pislogni se tudnának! Azt mondják, hogy ha a barátnőmet választom, akkor ők kitagadnak, de egyébként meg belebetegszenek, ha elköltözök tőlük?
Megmondanám nekik, hogy most költözöm el örökre, és ha nem jön össze a kapcsolat a lánnyal, akkor se fogom őket soha többé keresni. Inkább éljek egymagam holtom napjáig, mint hogy őket kelljen elviselnem.
És különköltözésem után megkeresném a kitagadott testvéremet, és azt mondanám neki: "Testvérek vagyunk, egy a sorsunk, szeressük legalább mi egymást, amíg élünk."
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!