Miért kell anyunak mindig szóvátennie, hogy túl "rövid" a nadrágom/szoknyám, amikor nem az?
Nő vagyok, mielőtt valaki azzal hunorizalna, hogy azért mert kilóg a péniszem.
Komolyan, mindenre ami nem térd alatti hosszúsag, esetleg nadrágoknál az éppen térd felett erő nadrágokat leszámítva minden rövidnadrágnál, éppen térd felett erő szoknyamnál szóvá teszi, hogy "kilóg a seggem".
A legrövidebb nem otthoni gatyám egy tenyérnyivel a seggem alá ér, és ha lehajolok is van 2 ujjnyi a nadrágom vége és a seggem alja között.
A szoknyáim meg hátulról (meg amúgy elől is) egy tenyérnyire térd felett végződnek.
Egészen biztos, hogy nem áll fent az anyám által hangoztatott jelenség. És marhára idegesít, hogy pakolok, megyek valahová, ő meg fintorogva szóvá teszik, hogy biztos azt akarom-e felvenni, mert abból kilóg a seggem szerinte. Ennél már csak az volt a jobb, amikor még gimis voltam, és a hasonló hosszúságú kolis pizsama nadrágomon problémázott ugyanebből az okból. Basszus, a három szobatársam közül kettő alapból gatya nélkül aludt, bugyiban, a harmadik meg hálóingben, ami azért tudjuk milyen alvás és forgolódas közben. Nem hiszem, hogy probléma lett volna ha három másik lány között alvás közben tényleg kilóg a picsám a nadrágból, amikor senki másnak még nadrág sincs.
Az őrületbe kerget ezzel a "ki van a segged" megjegyzéseivel. Pláne, hogy tényleg nincs is kint...
#15 Nem az a baja, hogy rásimul. Azoknál a nadrágjaimnál is megkapom a megjegyzést, amibe még egyszer beleférnék. A szoknyáim speciel nem testhezállóak. Meg a hosszúnadrágjaim testhezállóak és azt nem teszi szóvá. Konkrétan úgy utál rá, hogy kilóg, nem takarja a nadrág/szoknya. :D
Pedig amúgy annyira nem öreg, az ötvenes évei elején jár. Ha a családi eseményen az ő nővére visel hasonló nadrágokat, mint én, arra nem tesz megjegyzést, pedig azért szokott bőven nem kedveseket mondani nagynénémről a háta mögött. Más családtagok esetén se zavarja, pedig hajlamos másokat kibeszélni, szóval ha zavarná, akkor tudnék róla.
#5: Funkcionális analfabétizmus? Anyu szerint rövid, gyerek szerint nem. Szubjektív vélemény, máshol van a határ, más az értékrend. Nem olyan bonyolult ez. De ha nem sikerül megérteni, akkor légyszi pontozd le ezt is.
Akárhány éves is, az ő fiatalkorában is hordtak minit a lányok.
Mert 150 éves nem lehet, akkor volt divatban kizárólag hosszú szoknya.
Mindenesetre valamiért zavarja, ha így lát. Én rákérdeznék, hogy miért.
Lehet, attól fél, hogy megerőszakolnak.
Én a helyedben rákérdeznék és arra is, hogy miért nem íratott be akkor annak idején karate edzésekre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!