Mit tegyek? Kérdésed rövid..
Anyám tudtom nélkül foglalt szállást, és kijelentette,hogy nekem kell majd kifizetni a kaját amit ott megeszünk(étterem,stb.).
Na már most itt az a bökkenő,hogy nekem nincs keresetem, még diák vagyok.
A jogsira gyűjtök mivel ő nem hajlandó segíteni, "oldjam meg magam". Nyelvvizsgától elkezdve a ruhákon át mindent a félretett pénzemből veszek meg magamnak/fizetek ki.
Hogy várhatja el,hogy ő akar menni nyaralni és én fizessem ki 3 ember több napos étkeztetését? Ha ő nem tudja fizetni akkor minek foglal szállást?
Szó nélkül egyezzek bele vagy álljak ki magamért? Mit tegyek?
Felajánlottam,hogy mindenki magának fizet de azt mondta,hogy úgy nem jó.
Tényleg nem tudom mit kéne erre lépnem...
Kamuszagú kérdés!
Ha mégsem kamu, akkor meg ne nekünk mond ezt el, hanem anyádnak. Illő lenne kommunikálnotok is egymással, nem csak együtt élni...
Ha nem kamu...
Megmondod, hogy te nem mész és nem is fizetsz senkinek semmit. Kenje a hajára a foglalását.
Nem mész vele, pénzed meg nagyon dugd el, olyan helyre, ami eszébe se juthat neki, mert a jogsipénzedet akarja elszedni erre.
Nem lehetsz olyan nyámnyila, hogy ne tudj nemet mondani. Ha ordít, visszaordítasz. NEM! Ez a kulcsszó. Felnőtt vagy, nem 5 éves. És NE MAGYARÁZKODJ neki! Ha nyaralni akar, egyedül fog, te nem mész vele.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!