Mit tegyek? Kérdésed rövid..
Figyelt kérdés
Anyám tudtom nélkül foglalt szállást, és kijelentette,hogy nekem kell majd kifizetni a kaját amit ott megeszünk(étterem,stb.).
Na már most itt az a bökkenő,hogy nekem nincs keresetem, még diák vagyok.
A jogsira gyűjtök mivel ő nem hajlandó segíteni, "oldjam meg magam". Nyelvvizsgától elkezdve a ruhákon át mindent a félretett pénzemből veszek meg magamnak/fizetek ki.
Hogy várhatja el,hogy ő akar menni nyaralni és én fizessem ki 3 ember több napos étkeztetését? Ha ő nem tudja fizetni akkor minek foglal szállást?
Szó nélkül egyezzek bele vagy álljak ki magamért? Mit tegyek?
Felajánlottam,hogy mindenki magának fizet de azt mondta,hogy úgy nem jó.
Tényleg nem tudom mit kéne erre lépnem...
2022. máj. 17. 15:38
31/32 anonim válasza:
de lhet már megbeszélte az anyjával a dolgot , így már nem áll fenn.
32/32 anonim válasza:
Mi lett végül kedves kérdező? Ilyen esetben ki kell állnod magadért, még ha nehéz is. Sajnos el kell fogadnod, hogy ők mem tisztelnek eléggé, nem vagy számukra elég fontos. És ők maguktól soha nem fognak változni. Egy esély van: hogy magadat meg tanulod tisztelni és szeretni! És aki tiszteli magát, az ki is áll magáért minden esetben! Akkor talán ők is jobban tisztelnek majd. De addig úgy bánnak veled, ahogy hagyod. Sajnos bocs, de mocsok aljadék az ilyen család! Ha felnőtt leszel, próbálj minél messzebb kerülni tőlük!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!