Anyukám nem engedi, hogy levágassam a hajamat, mert hogy szerinte nem állna jól?
Sziasztok! Én már szó szerint hónapok óta álmodozok a rövid hajról, de anyukám nem engedi, hogy levágassam. Mert szerinte annyira szép a hosszú hajam. Meg nem állna jól. Tény, hogy egyszer levágattam a hajamat. Pontosabban levágtam. Karantén volt, kb 2020 május. Levágtam egy ollóval elég rövidre. Nem volt szerintem es mások szerint sem annyira rossz, de nem mutatott szépen, mert látszott, hogy nem fodrász vágta le, meg egyenetlen lett. Szeretném úgy kipróbálni, hogy ha fodrász vágja milyen lenne.
Kicsit kerekebb a fejem, de nem malac, pogácsa, telihold vagy ilyesmi. Közelít az ovális felé, de kicsit kerek. Anya folyton azzal, jön, hogy a hosszú haj nyújtja a kerek arcom. Meg hogy a kerek archoz csak a hosszú áll jól. Ez igaz?
Ismétlem nem kerek annyira az arcom, csak nagyon kicsit. Kb kulccsontig szeretném vágatni. Olyanra mint a Squid gameben a 240-es jatékosnak. Csak kicsit hosszabbra. Most sajnos nem tudok már ezen a héten menni, jövő héten meg szabin lesz. Leghamarabb nov 3.
Az a haj, ami a 240 játékosnak valamint a 067 van, neki elég rövid, de nagyon szép kinek áll jól?
Félek, ha nagy nehezen ráveszem és tényleg nem állna jól menne a cirkusz, meg megmondaná, hogy most nagyon jó meg gratulál. Emlékszem amikor levágtam csúnyán egyszerre amikor meglátott azzal jött, hogy milyen a hajam..
Előre is köszönöm annak aki válaszol!
A "nem engedi" és a "neki más a véleménye az adott kérdésről" két külön dolog.
Ha rossz lesz, így jártál. Nem neki kell, hogy bejöjjön.
Ne vágd le mert idétlenül fogsz vele kinézni, én vettem a fáradtságot és megnéztem a kedvenced haját, de rajta azért mutat másképp mert ázsiai, abból is az erősebb arcvonású, ami megengedi számukra a szokatlanabb külsőt.
Európai archoz ha te ilyenre akarnád vágatni, normális fodrász el sem vállalja mert nem akar a vendégből egy diliházból való menekültet csinálni.
Gondolom fiatal is vagy ha ilyenen gondolkodsz, de ne tedd.
Nem szeretnék balhét, mert tudom milyen ideges lenne.
Az szerintem nem én voltam, mert én nem tettem ki ilyen kérdést.
Annyit mondtam már neki.
Egyébként most azt mondta a covid miatt nem akar engedni, mert nem vagyok beoltva, meg sok a beteg.
De a Squid gameből milyen fejhez áll jól a 067 és a 240 haja?
Menj! Vágattasd le fodrásszal!
Ha nem áll jól, akkor legalább többet nem fogod levágni és tanulsz a hibádból!
Ha jól fog állni, anyukád is el fogja fogadni!
A legjobb megoldás az lenne, ha elmennél fodrászhoz és őt kérdeznéd meg, hogy neked mennyire rövid haj állna jól! Mondjad neki, hogy vágja olyan rövidre, amilyen haj neked még jól áll!
En is meg neztem a neten ezeket a figurakat. Borzalom az a haj.
Ne haragudj anyujadnak igaza van. Nezz ki valami normalis frizurat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!