Tudtok írni nekem kedves (rövid) üzeneteket anyukáknak?
Pl. Szeretlek, Anya!
Köszönöm, hogy felneveltél.
Büszke vagyok arra, hogy Te vagy az Édesanyám.
Hálás vagyok mindazért a sok jóért, amit tőled kapok, Drága Anyukám.
Isten éltessen téged erőben, egészségben!
Remélem, hogy mihamarabb megölelhetlek.
Kérek szépen egy ölelést most! :)
Főzzünk együtt valami finomat!
Te vagy a legjobb anya.
Örülök, hogy a lányod/fiad lehetek.
A te főztöd a legfinomabb a világon.
Legközelebb segítek neked kitakarítani/elmosogatni.
Megmasszírozzam a vállad?
Kérek tőled egy mosolyt, most!
Nyertem a lottón - ja, nem -, de tessék itt egy kaparós sorsjegy, hátha neked bejön! :D
Stb.
Ezt nem másoknak kell összekaparni, hanem azt kell leírnod, amit TE érzel és gondolsz.
Én is kaptam már ilyen "azért szeretlek, mert..." szeretetbefőttet (kis díszes üvegbe rakta) a nagyobbik lányomtól; minden egyes szaván érződik, hogy a saját érzéseit fogalmazta meg. Így sokat ér. Azonnal észrevenném, ha valamit másoktól szedett volna össze. Az nem esne jól, így viszont imádom.
Kérdező!
Szerintem a szándék a fontos, hogy te örömet akarsz szerezni az anyukádnak és ha ezt egy másik embertől vett idézettel/segítséggel teszed, vagy sem, az üzenet szempontjából lényegtelen. Időt, energiát szánsz rá és te akarod, ez a fontos!És nyilván nem írsz majd olyat, ami nem igaz, vagy amit nem érzel magadénak, szívedhez közel állónak.
Nagyon sok gyereknek eszébe sem jut hálásnak lenni a szüleiért és átérezni azt, hogy milyen nehéz anyának lenni, nemhogy megköszönni!
Szerintem legyél büszke magadra - én büszke vagyok rád és anyukád is büszke lehet arra, akivé nevelt. Egy rendes, szerető gyermek és igazi család áldás!
Kellemes ünnepeket!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!