Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hová dugnád a lakáson belül a...

Hová dugnád a lakáson belül a gyereked elől a telefonját ha azt akarod hogy ne találja meg?

Figyelt kérdés
Melyik helyiségbe? Szobába?

2022. aug. 26. 09:33
1 2 3 4 5
 11/48 anonim ***** válasza:
88%
Mi a cél? Büntetés? Internetmegvonás? Vagy csillagászati számlát csinált és amiatt büntetnéd? A legegyszerűbb, ha mindig magadnál tartod... (Bár ha elmész otthonról, és a gyereket NEM viszed magaddal, akkor azért visszaadnám neki, mert te sem bocsátod meg magadnak, ha valami történik itt a vakáció finisében, és azért nem tud értesíteni, mert nincs nála telefon, te meg nem vagy otthon.)
2022. aug. 26. 09:56
 12/48 anonim ***** válasza:
97%
Gondolom te vagy a gyerek azért kérdezed. Hát én elvinném magammal és meg is mondanám neki, hogy nálam van.
2022. aug. 26. 09:58
 13/48 anonim válasza:
72%
Vízhatlan zacsiba tenném, majd elásnám a kertbe.
2022. aug. 26. 10:00
 14/48 anonim ***** válasza:
92%

Nekem is azonnal az jutott eszembe, hogy ez egy gyerek, akitől elvették a telóját.... :-D

Keresd a wc-kagylóban, nyúlj fel a vízréteg utáni kanyarba. :-DDDDD

2022. aug. 26. 10:03
 15/48 anonim ***** válasza:
90%
Jaa igen, a wc-be. Szólj ha meglett :)
2022. aug. 26. 10:07
 16/48 anonim ***** válasza:
95%

Mivel szülő vagyok, így nem ovis szinten játszmáznék a dugdosással.

Ha büntetésről van szó, akkor egyszerűen elkérném és kikapcsolva maradna az asztalon… amíg tart a büntetés (már ha jogos és ésszerű!)- a gyerekem is tisztel annyival, hogy nem néz semmibe és lopja (!) vissza.

Ha ez az alapszintű tisztelet hiányzik a családból, akkor sem kell dugdosni:

- wifijelszó átállít

- telefon mobilnetje a számlafizetőnél (én!) lelőhető, ki-bejövő hívás és kb minden lekorlátozható

…nem tudom, mire válasz a mobil elvétele, de eszembe nem jutna ovis szinten szórakoztatni a szeretteimet…

2022. aug. 26. 10:08
 17/48 anonim ***** válasza:
95%
Ha te vagy a gyerek, ne keresd, mert anyád/apád magával vitte.
2022. aug. 26. 10:08
 18/48 anonim ***** válasza:
84%

Nem hiszem,hogy aki a kerdest irta ki az valoban a gyerek lenne. Miert futkosna a telefon utan ha van internet hozzaferese masik eszkozrol?

(Pl egy kerdest kiirni)

2022. aug. 26. 10:16
 19/48 anonim ***** válasza:
70%
Én a melltsartómba teszem az ilyesmiket.
2022. aug. 26. 10:18
 20/48 anonim ***** válasza:
95%

Attól még, hogy előtte van a számítógépe, nem biztos, hogy nincs szüksége a telefonjára. Tudod, sok gyerek azon szeret játszani meg különböző applikációkat nézegetni.

2022. aug. 26. 10:18
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!