Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Rossz gyereke vagyok anyámnak?

Rossz gyereke vagyok anyámnak?

Figyelt kérdés

Anyukámat néha úgy érzem nem ismerem igazán, szeretem de nehéz vele.

Sokan vagyunk testvérek több apától.

A mostani férje néha megvert minket néha jogtalanul.

Lelkileg is kikèszültünk. Nem kaptam azt hiszem elég figyelmet.

Nem volt jó semmi amit csináltam. Tudnék erről beszélni.

Ezek ellenére vele maradt és nem lépet közbe.

Akkor akadtam ki igazán amikor megcsalta nevelő apámat és az új férfi miatt képes lett volna le lépni. Ahogy a szavaiból kivettem itt hagyta volna a kicsiket is de akkor mit gondolnának róla az emberek ezek az ő szavai.

Nem kéred csak ha épp kell valami, de azért nem olyan rossz csak megtanultam nem törődni vele milyen a személyisége.

Pl szeret pletykálnak nem marad meg senki mellet össze vissza csalja a férjét is. (Ennek ellenére nem válnak el)

Mi szegényebb körülmények között éltünk de elfelejtette , mert bejött neki az élet mostmár le nézi apukám mert ő tanyán él és nem olyan fullos házba mint ők.

Ha segítenek valakinek azt mindenkinek el is mondják.

Szóval nem tudom jogosan nem olyan fontos hogy sokat találkozak vele. Igaz van hogy eszembe jut jó lenne látni csak ha megyek sokszor csks pihen.

2022. aug. 24. 16:23
1 2
 11/17 anonim válasza:

Rossz kérdéseket teszel fel. Nem kell megértened, hogy mások milyenek. Igen, ebbe bele lehetne menni, hogy ilyen és ilyen a világ, tény, hogy sok a rossz indulatú ember.

Azt a kérdést tedd fel magadnak, hogy amikor nem állaz ki magadért és konfliktuskerülő vagy, mit érzel utána. Ez nagyon fontos: görcsölsz, ezt és ezt tehettem volna. Minél többször hagyod magad, ezek a negatív élmények halmozódnak benned, ami akár egészségügyi tünetekben is megnyilvánulhat. Tehát, a határokat kell megszabnod magadnak: valaki belép a saját határodon, ami számodra már sértő? Akkor megvéded magad. Semmivel ne foglalkozz: Ki mit fog szólni? Kit érdekel, csak a saját cselekedeted számít.

2022. aug. 24. 17:57
 12/17 A kérdező kommentje:
Azt érzem hogy utálom őket, és nem értem sajnos mi a bajuk, de tudom hogy azért kerülöm a konfliktusokat mert ha nálam elönti a köd az agyam ott nincs megállás, se finomkodás.
2022. aug. 25. 16:39
 13/17 anonim válasza:
Ahhoz, hogy frappáns választ tudj adni egy ilyen helyzetben , hideg fejre van szükség. Ha idegből reagálsz, tulajdonképpen látni fogja, hogy elérte a célját: sikerült felbasznia. Én ilyenkor kiröhögöm látványosan, majd visszaszúrok valamit. Ilyenkor nagyon jók a kérdések: Beszól, és visszakérdezel: Tényleg? Fejtsd már ki bővebben! vagy Miért gondolod így? - Ezzel nyersz egy kis időt magadnak, hogy fejben vissza tudj szúrni. Az fogja a legjobban zavarni, ha mosolygósan, tökre nyugodtan mondod. És ne feledd: Mivel egy hülye idióta szólt be, így nem is számít a mondanivalója :)
2022. aug. 25. 17:36
 14/17 anonim válasza:

Ami viszont az első lépés: pozitív önkép és önbecsülés kialakítása. - szakember

Ajánlom figyelmedbe, szerintem ez még lehet, hogy ingyenes is:

magadert.hu

2022. aug. 25. 17:40
 15/17 A kérdező kommentje:
Amúgy láttom rajtuk zavarta őket hogy akármit mondtak nem vettem fel meg is kaptam hogy mindent le szarok.
2022. aug. 27. 09:39
 16/17 anonim ***** válasza:
Nem vagy az.
2022. aug. 28. 02:19
 17/17 anonim válasza:

Kérdésem: Kértél segítséget arról az oldalról, amit elküldtem neked? magadert.hu

Ha igen, ha nem: a te döntésed, tiszteletben tartom.

Egy valami azonban biztos: Az első megmérettetés, amikor elismered, hogy segítségre van szükséged és cselekszel. Ezt nevezem igazi bátorságnak.

2022. szept. 1. 11:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!