Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Rossz gyereke vagyok anyámnak?

Rossz gyereke vagyok anyámnak?

Figyelt kérdés

Anyukámat néha úgy érzem nem ismerem igazán, szeretem de nehéz vele.

Sokan vagyunk testvérek több apától.

A mostani férje néha megvert minket néha jogtalanul.

Lelkileg is kikèszültünk. Nem kaptam azt hiszem elég figyelmet.

Nem volt jó semmi amit csináltam. Tudnék erről beszélni.

Ezek ellenére vele maradt és nem lépet közbe.

Akkor akadtam ki igazán amikor megcsalta nevelő apámat és az új férfi miatt képes lett volna le lépni. Ahogy a szavaiból kivettem itt hagyta volna a kicsiket is de akkor mit gondolnának róla az emberek ezek az ő szavai.

Nem kéred csak ha épp kell valami, de azért nem olyan rossz csak megtanultam nem törődni vele milyen a személyisége.

Pl szeret pletykálnak nem marad meg senki mellet össze vissza csalja a férjét is. (Ennek ellenére nem válnak el)

Mi szegényebb körülmények között éltünk de elfelejtette , mert bejött neki az élet mostmár le nézi apukám mert ő tanyán él és nem olyan fullos házba mint ők.

Ha segítenek valakinek azt mindenkinek el is mondják.

Szóval nem tudom jogosan nem olyan fontos hogy sokat találkozak vele. Igaz van hogy eszembe jut jó lenne látni csak ha megyek sokszor csks pihen.

2022. aug. 24. 16:23
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%

Nem vagy!

Van egy szar anyád, akinek még mindig meg akarsz felelni, pedig rég nem kellene. Nem ártana pszichológus.

2022. aug. 24. 16:32
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
nem
2022. aug. 24. 16:33
 3/17 A kérdező kommentje:

Nehéz elfogadni hogy ő ilyen, sokszor próbál manipulálni minket érzelmileg. Volt hogy épp hangosak voltunk, és azt tettete hogy elájul.

Stb.

Sokszor érzem azt hogy senkinek nem vagyok jó. A munkahelyemen is a kollaganőim rám vannak álva.

2022. aug. 24. 16:34
 4/17 anonim ***** válasza:
100%
3: ha már felnőtt vagy, akkor ezt muszáj lenne pszichológusnál feldolgoznod... Ha ennyi év alatt nem sikerült "ledobnod" magadról.
2022. aug. 24. 16:35
 5/17 A kérdező kommentje:
Nem csak ezért kéne pszichológushoz menem de sok agybaja csak rendbe jön egyszer.
2022. aug. 24. 16:42
 6/17 anonim ***** válasza:
100%

Sose fogsz tudni megfelelni neki és ne is akarj.

Ő se tud sajátmagának megfelelni és ezért van baja a világgal. Az nem foglalkoztatja: mit szólnak mert megcsalja a férjét csak az hogy mit szólnának ha elválna stb... Nem tudja irányítani a saját életét.

Teljes erődből arra koncentrálj (tanulás szempontjából) hogy mielőbb kikerülj onnan, akár felsőoktatási intézménybe és koleszba vagy bárhova.

2022. aug. 24. 16:43
 7/17 A kérdező kommentje:
Ja amúgy rég elköltöztem 19 éves koromban nem szoros a kapcsolatunk, pont ez az ami bánt. Hogy nem keresem én se őt. El vagyunk ha találkozunk de nem merülök bele az életbe.
2022. aug. 24. 16:50
 8/17 anonim ***** válasza:
100%

7-es Ezért kellene a pszichológus!

Ami van, az teljesen normális az előzmények ismeretében, nyilván az anyák túlnyomó többsége nem ilyen, de neked ez jutott. Sosem lesz olyan a kapcsolatotok, amire vágynál.

Hozzáteszem, ha egyszer lesz gyereked, akkor sem egészséges, ha ilyen kapcsolatot ott akarsz túlkompenzálni, mert ezzel máshogy, de megnyomoríthatod a saját gyerekedet.

2022. aug. 24. 17:05
 9/17 anonim válasza:

Az anyád egy önző ember. Nem

érdekli, kinek árt maga körül, mert csak az a fontos, hogy neki jó legyen.

Ami a te szempontodból fontos: Te a saját életedért vagy felelős, az övéért nem. Ne bántson az, hogy nem keresed. Kegyetlenül hangzik, de ki kell mondanod magadnak, hogy biológialig van, de érzelmi szempontból nincs édesanyád. De ettől még boldog ember leszel, mert az említett gyerekkori traumákat fel lehet dolgozni tudatos munkával. Ehhez viszont valóban pszichológus szükséges, mert ő mutat rá az “ösvényekre”.

Írtad, hogy a munkahelyen rád szállt a kollégád: Nyilván azért van, mert kiszagolják, hogy nincs önbizalmad. Ha viszont beleállsz az adott helyzetbe és visszaszólsz, abba fogják hagyni, mert látják, hogy kiállsz magadért. Mivel folyamatosan megfélemlítettek gyerekkorodban és nem kaptál hiteles férfi mintát sem, nem alakultak ki bizonyos konfliktuskezelési modellek, amiket használhatnál. Ezen lehet segíteni/változtatni, lehetőséged van rá. Elsősorban egy jó szakember a jó, de ha anyagilag nem engedheted meg, akkor vannak erre oldalak.

2022. aug. 24. 17:22
 10/17 A kérdező kommentje:

Az a helyzet próbálok kedves lenni az emberekkel, de ha felmèrgelem vagyok vissza tudok szólni sőt, kerülöm a konfliktusokat mert nem akarok mindenkivel vitázni, csak nem értem mért ilyen rosszindulatúak.

Párom szerint féltékenyek. Mert fiatal vagyok szép és ez zavarja őket.

Másrészt meg a munkába a személyes életembe is kritizálni akarnak azok a nők.

2022. aug. 24. 17:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!