Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy vegyem ra a szuleim hogy...

Hogy vegyem ra a szuleim hogy rendelhessek egy cipőt magyar oldalról?

Figyelt kérdés
A cipő mindössze 16k nem vészes nem is az ára miatt nem engedik hanem azért mert nem bíznak az internetes rendelésben.Esetleg valami tipp hogy vegyem rá őket hogy megengedjék vagy valami megbízható oldalt tudtok irni?
2022. aug. 22. 23:21
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
72%
Rendelj inkább egy párat. Szerintem úgy ők is belemennek.
2022. aug. 23. 20:38
 22/23 anonim ***** válasza:
16%
Interneten lutri a ruha cipo rendeles mert nem tudod felprobalni. Es a meretej meg atlagra vannak kitalalva de minen ember elter tole valamiben. Pl cipo nekem kb 46os kell de szeles a labfejem es valmibol jo a 46 valmibol 48/9. Rendeltem cipőt ra is bsztam ugyan olcso volt ds kicsi lett pedig a meretem volt... Ha teheted inkább szemelyesen vegyél v sok futkosas varhat rád. De lehet elsore jo lesz h normal lábad van. De az +1es méret sose art meglehet annyira huzni v +zoknit vastagabb zoknival hordani. Nem az oldallal van baj mert ha paypallal fizetsz barmikor visszakapnad ha esetleg becsapnanak, de az inkbb privat használt dolgokra jellemző. Mit rendelnel pontosan?
2022. aug. 24. 11:06
 23/23 anonim ***** válasza:
100%

8-as egyáltalán nem mondtam hogy megvárja.😂 Úgy van ahogy egy másik válaszoló írta. Vissza van csomagolva, jelzed az oldalon és másnap vagy harmadnap jön érte a futár. Enyém volt a hetes válasz.

Valaki meg írta hogy hát honnan tudnád ha nem ismered a márkát hogy mekkorát rendelj.. többnyire minden oldalon van egy méret táblázat. Sőt még instrukciókat is adnak hogy tudod pontosan lemérni. Cipőknél, ruháknál egyaránt. Én az egy éves kislányoknak is így vettem régebben kiscipőt meg magamnak is. Egyszerűbb volt mint cipő boltokat járni egy babával. :)

2022. szept. 5. 02:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!