Hogy vegyem ra a szuleim hogy rendelhessek egy cipőt magyar oldalról?
Melyik oldalról akarsz rendelni?
Amúgy ecipo megbízható
Sokan leszólnak, pedig megértem a problémádat: én a lábméretem miatt szinte semmit nem találok magamnak a boltokban. Ezért volt már hogy internetről rendeltem.
Az oldalak megbízhatóságát könnyű ellenőrizni, mert írnak véleményeket róluk: ezeket meg is lehet mutatni a szüleidnek. Le pontozott oldalakról nem is szabad rendelni.
Persze ettől még valószínű, hogy inkább valamiféle és zsigeri ellenérzésük van a rendelésekkel kapcsolatban, mert hogy "ilyen régen nem volt".
Megértem, hogy nem akarnak rendelni.
Én csak olyan márkát rendelek netről, amiről tudom, hogy a 39 az 39, mindegy, milyen fazon, az jó lesz a lábamra! Vakon nem merném, csak üzletbe rendelni, ahonnan el se kell hoznom, ha nem jó. Nagyon macerás, ha vissza kell küldeni, és nem is mindegyik webshop biztosítja, hogy ingyen vissza tudd küldeni, mert pl. a futár eljön érte. Ezekre is figyeltél?
Aki azt mondja, hogy nem praktikus az vagy hülye, vagy szándékosan hazudik.
About you: Úgy működik a visszaküldés, hogy visszateszem a dobozba a cipőt, amiből kivettem, rányomok az appban, hogy visszaküldes és másnap jön érte a futár és elviszi. Ingyen.
Se csomagolás nincs, se postára járas nincs, se költség nincs.
Végtelenül kényelmes. Akár nyugodtan meg lehet rendelni előre 3 különböző méretet is, amik nem jók visszaküldöd és kész.
De persze Ti mehettek cipőboltba is, az biztos kényelmesebb, mint otthon... LoL
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!