Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy vegyem ra a szuleim hogy...

Hogy vegyem ra a szuleim hogy rendelhessek egy cipőt magyar oldalról?

Figyelt kérdés
A cipő mindössze 16k nem vészes nem is az ára miatt nem engedik hanem azért mert nem bíznak az internetes rendelésben.Esetleg valami tipp hogy vegyem rá őket hogy megengedjék vagy valami megbízható oldalt tudtok irni?
2022. aug. 22. 23:21
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
96%

Melyik oldalról akarsz rendelni?

Amúgy ecipo megbízható

2022. aug. 23. 01:19
 12/23 anonim ***** válasza:
90%
Én azért nem rendelnék cipőt netről, mert nem tudom megpróbálni. De ha már mindenképp netről akarsz rendelni, nézd meg a mérettáblázatot, használd is, és nézd meg a boltok értékeléseit is, ahogy írták!
2022. aug. 23. 04:48
 13/23 anonim ***** válasza:
80%

Sokan leszólnak, pedig megértem a problémádat: én a lábméretem miatt szinte semmit nem találok magamnak a boltokban. Ezért volt már hogy internetről rendeltem.

Az oldalak megbízhatóságát könnyű ellenőrizni, mert írnak véleményeket róluk: ezeket meg is lehet mutatni a szüleidnek. Le pontozott oldalakról nem is szabad rendelni.

Persze ettől még valószínű, hogy inkább valamiféle és zsigeri ellenérzésük van a rendelésekkel kapcsolatban, mert hogy "ilyen régen nem volt".

2022. aug. 23. 06:49
 14/23 anonim ***** válasza:
56%
Magyarázd el nekik, hogy miért szükséges internetről rendelni.
2022. aug. 23. 06:49
 15/23 NTBS ***** válasza:
92%
Beszélj velük a témáról. Ha nem jön be irány a bolt.
2022. aug. 23. 06:54
 16/23 anonim ***** válasza:
88%
cipőt csak boltban veszek .
2022. aug. 23. 07:32
 17/23 anonim ***** válasza:
74%
Pasiként én is az aboutyou-t használom. Nagyobb a választék, és nálunk, amilyen hányadék pláza van még jobb is.
2022. aug. 23. 07:39
 18/23 anonim ***** válasza:
81%
Max úgy rendelek netről cipőt/ruhát, hogy boltban előtte felpróbálom a méretet és netről megrendelem ha úgy kedvezőbb az ára. Egy jó akcióban 5-10 ezret lehet spórolni, vagy ha nincs olyan színben a boltban akkor azt meg tudod venni. De ismeretlen weboldalról csak úgy ruhát rendelni hülyeség szerintem.
2022. aug. 23. 08:16
 19/23 anonim ***** válasza:
86%

Megértem, hogy nem akarnak rendelni.

Én csak olyan márkát rendelek netről, amiről tudom, hogy a 39 az 39, mindegy, milyen fazon, az jó lesz a lábamra! Vakon nem merném, csak üzletbe rendelni, ahonnan el se kell hoznom, ha nem jó. Nagyon macerás, ha vissza kell küldeni, és nem is mindegyik webshop biztosítja, hogy ingyen vissza tudd küldeni, mert pl. a futár eljön érte. Ezekre is figyeltél?

2022. aug. 23. 10:23
 20/23 anonim ***** válasza:
33%

Aki azt mondja, hogy nem praktikus az vagy hülye, vagy szándékosan hazudik.

About you: Úgy működik a visszaküldés, hogy visszateszem a dobozba a cipőt, amiből kivettem, rányomok az appban, hogy visszaküldes és másnap jön érte a futár és elviszi. Ingyen.

Se csomagolás nincs, se postára járas nincs, se költség nincs.

Végtelenül kényelmes. Akár nyugodtan meg lehet rendelni előre 3 különböző méretet is, amik nem jók visszaküldöd és kész.

De persze Ti mehettek cipőboltba is, az biztos kényelmesebb, mint otthon... LoL

2022. aug. 23. 13:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!