A magyar szülők komolyan nem szeretik a gyerekeiket?
Lehet, hogy szeretik néhányan, de azért ugyanúgy tönkre tudják b@szni a gyerek életét.
Lásd engem, elvileg szeretnek és mindent megkapok, gyakorlatilag mentálisan egy jó nagy szar vagyok amiatt, hogy ütöttek és verbálisan bántalmaztak és előttem veszekedtek állandóan. Mindkettő szülőmnek van szerintem valami defekt agyban.
Gyűlölöm a szüleimet. :)
Nem, csak a cigányok szeretik őket, azért küldik ki az utcára őket elüttetni.
Milyen hülye kérdés ez?
Tény, hogy Magyarországon, egy kis keleti ráhatás miatt, valahogy hátrányba kerültünk nyugathoz képest a lelki egészséget illetően.
Tény, hogy sok szülő egocentrikus, őt is xar értékrend szerint nevelték és nem tudja, hogy kell gyereket nevelni.
De ettől függetlenül nincs olyan hogy "magyar szülő", egy párhuzamban azzal, hogy "szeretni képtelen szülő".
És szerencsére a fiatalabb generációk már jobban követik a nyugati szellemiséget ezen a téren, így reméljük változás fog beállni a gyereknevelési kultúrában IS.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!