A magyar szülők komolyan nem szeretik a gyerekeiket?
Figyelt kérdés
2021. jún. 7. 08:21
11/28 anonim válasza:
Nem, csak rasszizmuara nevelikk okez!
12/28 anonim válasza:
Annyira érdekelne, hogy ezt a f@szágot honnan szedted.
13/28 anonim válasza:
11 a rasszizmus miatt nem tudsz értelmesen írni, ugye?
14/28 anonim válasza:
Kedves "rasszizmusra nevelik őket"! Ez nem neveltetés. Pl bátyám full rasszista, engem nem zavar ha valaki meleg, transzi ameddig nem akarják a gyerekeket is bele rángatni a dologba. Szóval nem hiszem, hogy neveltetés kérdése lenne.
15/28 anonim válasza:
14, a meleg és a "transzi" pont nem rasszok.
17/28 anonim válasza:
Engem nem kellett annak nevelni, a szomszéd lépcsőház televolt feketelábúakkal akik állandóan támadtak, késeltek, pénzt akarták elvenni
18/28 anonim válasza:
Engem szeretnek a magyar szüleim a páromat is szeretik a magyar szülei igazából ezt a keleti nyugati ráhatást nem értem igazán mind a két módszernek vannak hibái de én egyiket se látom jobbnak vagy rosszabbnak nyugaton nem lehet rászolni a gyerekre meg mindent meg kell neki adni nehogy kicsufoljak és ettől sorozatgyilkos legyen keleten meg a szigor és az elvárások a nagyok meg a fizikai erőszak valahol szerintem a két modell között van a titok
19/28 anonim válasza:
Nem azt rta senki nem szereti a gyerekeit? HAnem ez a jellemző e a magyar társadalomban Azért mert ide vagy 20 ember leirta, hogy őket szeretik otthon attól még nem ez lesz jellemző a társadalomra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!