Hogy vegyem ra a szuleim hogy rendelhessek egy cipőt magyar oldalról?
Nem praktikus. Ha nem jó, akkor fizetheted a visszaküldést, csomagolhatsz, mehetsz a postára...
Én most küldtem vissza így valamit, hát tuti legközelebb nem fogok olyat rendelni, amit próbálni kell, vagy bármiért nem felelhet meg.
"vagy valami megbízható oldalt tudtok irni?"
Most akkor ki van nézve konkrétan vagy nincs? Üzletben mért nem felel meg neked?
Ja, és 2600 Ft volt a visszaküldés.
Boltban ingyen próbálhatsz korlátlanul.
Deichmann nem játszik? Az eléggé megbízható weboldal cipőrendelésre. 15e forinttól ingyenes a szállítás is. Visszaadhatod 14 napon belül, személyesen is bármelyik boltjukba beviheted.
Vagy bármelyik nagy magyarországi cipőbolt-lánc webshopja.
Deichmann-tól már rendeltem. Nem is volt jó a méret,
szerencsére cipőboltba kértem - át sem vettem.
Nekem egy komolyabb problémám volt internetes rendeléssel, pedig sokat rendelek. Jó alaposan lehúztak, és mint kiderült nem csak engem. És magyar volt a cég.
Közismert oldalról rendelj, nézd meg a Google értékeléseket is.
Ja, és ha a EMagról rendelnél, alaposan nézd meg a céget, voltak onnan is kellemetlenégeim, soha többet nem rendelek onnan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!