Miért kéne bocsánatot kérnem?
Na szóval össze vesztem az anyámmal meg anyám pasijával. Úgy kezdődőt hogy nem pakolta el az edényeket az öcsém(mindig megcsináltuk,csak most elfelejtette). Ő utána elment itthonról anyám pasija felhívta hogy jöjjön haza. Elkezdet vele veszekedni. Én beleszóltam hogy hagyja abba utána nekem állt hogy én biztos pénzért takarítok. Én ki akadtam. Azt mondtam neki hogy nem az apánk. Nincs beleszólása ilyen téren a nevelésünkbe úgy hogy 3 hónapja van itt. És legalább az igazi apától nem kellet dugdosni a piát. Ezen be sértődött. Anyám mondta nekem kérjek bocsánatot mondtam hogy nem.
18/L az öcsém 16
21!
A férjem is megtehető ugyanezt, annak ellenére, hogy nem ő a gyerek apja. Annak idején, amikor össze jöttünk megbeszeltuk, hogy EGYUTT neveljük a gyereket. KÖZÖSEN hozzuk a döntéseket. Tudod, egy család így működik.
"Anyu friss ķúrópajtija" pedig simán lehet ám, hogy a kerdezonek friss, anyu viszont évek óta vele van, csupán most költöztek össze. De tökmindegy, ha mai lenne az ismeretség is joga lenne hozzá, ha az anya megadta neki ezt a jogot.
23!
A piás fax, aki éppen beesett az életükbe, még hamarosan férj lehet, amúgy meg nagy eséllyel már most is eltartja őket. Ha menne az értő olvasas, akkor elesett volna, hogy mi az első pillanattól közösen neveltük a gyereket.
Hogy a pasi alkesz, azt a kérdező történetéből tudjuk, egyáltalán nem biztos, hogy a valóságban is az. Az, hogy te kivel állsz szóba, az a te dolgod, hogy a kérdező anyja kivel, az meg az ő dolga. Nem az enyém, nem a tiéd, nem a kerdezőé, az anyjáé
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!