Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért kéne bocsánatot kérnem?

Miért kéne bocsánatot kérnem?

Figyelt kérdés

Na szóval össze vesztem az anyámmal meg anyám pasijával. Úgy kezdődőt hogy nem pakolta el az edényeket az öcsém(mindig megcsináltuk,csak most elfelejtette). Ő utána elment itthonról anyám pasija felhívta hogy jöjjön haza. Elkezdet vele veszekedni. Én beleszóltam hogy hagyja abba utána nekem állt hogy én biztos pénzért takarítok. Én ki akadtam. Azt mondtam neki hogy nem az apánk. Nincs beleszólása ilyen téren a nevelésünkbe úgy hogy 3 hónapja van itt. És legalább az igazi apától nem kellet dugdosni a piát. Ezen be sértődött. Anyám mondta nekem kérjek bocsánatot mondtam hogy nem.

18/L az öcsém 16

2022. aug. 22. 22:38
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
77%
"A GYEREKED. Nem a nőd gyerekét akit három hónapja ismersz, ugyanis attól nem dirigálhatsz hogy keféled az anyjukat. Még csak nem is nevelőapáról van szó, hanem anyu friss kúrópajtijáról.
2022. aug. 23. 19:40
 22/29 anonim ***** válasza:
11%

21!

A férjem is megtehető ugyanezt, annak ellenére, hogy nem ő a gyerek apja. Annak idején, amikor össze jöttünk megbeszeltuk, hogy EGYUTT neveljük a gyereket. KÖZÖSEN hozzuk a döntéseket. Tudod, egy család így működik.

"Anyu friss ķúrópajtija" pedig simán lehet ám, hogy a kerdezonek friss, anyu viszont évek óta vele van, csupán most költöztek össze. De tökmindegy, ha mai lenne az ismeretség is joga lenne hozzá, ha az anya megadta neki ezt a jogot.

2022. aug. 24. 05:56
 23/29 anonim ***** válasza:
22%
Látom nem akarod érteni: a férjed neveli és eltartja a gyerekeidet, tehát van beleszólása. A piás fasz aki éppen beesett az életükbe meg kussoljon. Mondjuk én alapból nem vinném a gyerekem nyakára az alkoholista phaszt- nem mintha leállnék ilyenekkel, bottal se piszkálnék meg egy alkeszt se.
2022. aug. 24. 06:59
 24/29 anonim ***** válasza:
78%
Pláne ne akarjon beugatni a lányomnak egy ilyen kis senki.
2022. aug. 24. 07:01
 25/29 anonim ***** válasza:
9%

23!

A piás fax, aki éppen beesett az életükbe, még hamarosan férj lehet, amúgy meg nagy eséllyel már most is eltartja őket. Ha menne az értő olvasas, akkor elesett volna, hogy mi az első pillanattól közösen neveltük a gyereket.

Hogy a pasi alkesz, azt a kérdező történetéből tudjuk, egyáltalán nem biztos, hogy a valóságban is az. Az, hogy te kivel állsz szóba, az a te dolgod, hogy a kérdező anyja kivel, az meg az ő dolga. Nem az enyém, nem a tiéd, nem a kerdezőé, az anyjáé

2022. aug. 24. 07:05
 26/29 anonim ***** válasza:
18%
Ne, persze, ne akarjon beugatni. Csak tartsa el, nyalja fényesre a hercegnő popsijat, ugye. Mert az alap a szülő partnerének, ugye.
2022. aug. 24. 07:18
 27/29 anonim ***** válasza:
72%
Ki mondta hogy tartsa el? És ha el is tarja: az feljogosítja erre a hangnemre a senkiházit? Anyuka helyében vigyáznék mit kujtorog a lány körül a csávó, nem azért játssza-e a kakas a kiscsaj előtt mert szemet vetett rá..
2022. aug. 24. 07:21
 28/29 anonim ***** válasza:
0%
Milyen hangnem, bakker? Te melyik mesét olvasod a kérdés helyett?
2022. aug. 24. 07:24
 29/29 anonim ***** válasza:
87%
Igazat mondtad, se nem az apád se senkid. Csaknaz igazat mondtad, anyuddal beseljen így ha megengedi de téged nem o rangatott ki a seggebol. Jól tetted, alj ki magatokert csa azert vigyazz ha alkesz veszelyes is lehet.
2022. aug. 24. 11:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!