Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Megharagudott a tesóm! Nekem...

Megharagudott a tesóm! Nekem kellene bocsánatot kérnem, vagy most ő volt túl érzékeny?

Figyelt kérdés

Tesóm egyedülálló anyuka. Mi a párommal minden hétvégén hívtuk ide-oda-amoda. Sokszor jött, nêha nem.

Pl a nyaralónkba elhívtuk bográcsozni, fagyizni, elhívtuk étterembe, meg más programokra.

A születésnapján megleptük egy szuper tortával. (Szüleink nem lettek meghívva, ez kettőnk meglepije volt a párommal. Utána a családdal közösen bográcsoztunk - ekkor már nem vettem még egy tortát)

A névnapja előtti napon elhívtuk étterembe csak úgy kajálni.

A névnapján felköszöntöttük, de csak interneten, mert lebetegedett. Hétvégén lett volna "ünneplés".

Édesanyánk születésnapja miatt akartam egyeztetni vele, persze megharagudott, mert az ő névnapja el lett felejtve (nem lett), és neki az nem opció, hogy a születésnappal együtt tartsuk.

Hetek óta nem beszél velem/velünk.

2021. júl. 28. 19:07
 1/5 A kérdező kommentje:
Na basszus, rossz kategóriába tettem. :(
2021. júl. 28. 19:14
 2/5 anonim válasza:
100%
Hát szerintem nem jogos,hogy emiatt ennyire berágott... Beteg volt, emiatt maradt el, és úgy adja elő hogy elfelejtettétek? Ez nagyon gáz.
2021. júl. 28. 19:18
 3/5 anonim ***** válasza:
89%
Tudom, mindenkinek más a tűréshatára, de ez sztem a tesód részéről hiszti. Én pont hasonló helyzetbe kerültem, mondjuk nem betegség, hanem programütközés miatt, hogy szűk egy hónappal később lett megünnepelve egy másik nemes nappal (apukám névnapjával) kombinálva a születésnapom... és eszembe nem jutott ezen patáliázni.
2021. júl. 28. 20:04
 4/5 anonim ***** válasza:
84%
Nem ertem a tesodat, igy is korul van rajongva nem tudom mit várt. Nem ti vagytok a tuskók. Ajandeknak csak azert vennek neki egy műbrokit hogy lenyugodjon.
2021. júl. 28. 21:26
 5/5 anonim ***** válasza:
Kicsit tulreagalja.
2021. júl. 28. 23:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!