Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért kéne bocsánatot kérnem?

Miért kéne bocsánatot kérnem?

Figyelt kérdés

Na szóval össze vesztem az anyámmal meg anyám pasijával. Úgy kezdődőt hogy nem pakolta el az edényeket az öcsém(mindig megcsináltuk,csak most elfelejtette). Ő utána elment itthonról anyám pasija felhívta hogy jöjjön haza. Elkezdet vele veszekedni. Én beleszóltam hogy hagyja abba utána nekem állt hogy én biztos pénzért takarítok. Én ki akadtam. Azt mondtam neki hogy nem az apánk. Nincs beleszólása ilyen téren a nevelésünkbe úgy hogy 3 hónapja van itt. És legalább az igazi apától nem kellet dugdosni a piát. Ezen be sértődött. Anyám mondta nekem kérjek bocsánatot mondtam hogy nem.

18/L az öcsém 16

2022. aug. 22. 22:38
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
34%

Ne gyertek már ezzel a farok fontosabb a gyereknél baromsággal. A pénz kell, nem a farok :D

Kérdező, nem kell bocsánatot kérned! De a beszólással óvatosan, nehogy tényleg megverjen. Mondjuk az fura, ha mindig ti csináljátok meg az edényeket - ez is fura, a pasi eközben mit csinál? :D -, hogy felejtette el az öcséd? Nem lehet hogy inkább sietett, és nem maradt rá ideje? Különben meg anyáddal ülj le beszélni, hogy a pasi is csinálhatna valamit!

2022. aug. 23. 04:57
 12/29 anonim ***** válasza:
81%
Dehogy kérj. Semmi okod rá.
2022. aug. 23. 05:50
 13/29 anonim ***** válasza:
11%
Nem kell bocsánatot kérned. De anyadnak se kell engednie, hogy otthon lakj 18 évesen.
2022. aug. 23. 06:08
 14/29 anonim ***** válasza:
75%

Ne szúrj oda neki semmit, mert ha olyan hangulatban kapod el, a végén még megver érte.

Vagy anyukátok dob ki (18 vagy, megteheti), és öcséd meg ott marad annál a nem mondom, minél.

2022. aug. 23. 07:26
 15/29 anonim ***** válasza:
60%
13-as, ilyen alkesz majomtól jó is lenne elköltözni, de a kérdezőnek van egy kisebb testvére, aki nyilván nem akar csak úgy magára hagyni.
2022. aug. 23. 07:27
 16/29 anonim ***** válasza:
72%

15!

Nagyobb az esély arra, hogy nulla jövedelemmel akkor se tudna költözni, ha akarna.

2022. aug. 23. 07:52
 17/29 anonim ***** válasza:
22%
"A pénz kell, nem a farok :D" Ez igen valószínű. Még azon az áron is hogy bántják a gyerekét.
2022. aug. 23. 10:20
 18/29 anonim ***** válasza:
18%

Felhívta az öcsédet, hogy jöjjön haza elpakolni az edényeket?!

A rohadék. Ebből látszik, hogy azon a szemétdombon most kiskakasnak érzi magát. Adnék én neki.

2022. aug. 23. 11:19
 19/29 anonim válasza:
61%
Dehogy kérnék én bocsánatot!
2022. aug. 23. 14:58
 20/29 anonim ***** válasza:
3%
Felhivom én is a gyerekem, ha az volt megbeszelve hogy megcsinált valamit. Hazajon, megcsinálja, mehet. Nem érzem magam ettől rohadeknak. Nem vagyok hazicseled, a megbeszelteket pedig tartani kell.
2022. aug. 23. 15:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!