Lekiabáltam a gyereket! Szerintetek haragszik?
Figyelt kérdés
A tvben ment egy ilyen hülye mese amibe butaságokat is beszéltek, kikapcsoltam a tvt és amikor visszakapcsolta lekiabáltam szegényt. Azóta a szobájában játszik.2022. aug. 22. 00:11
11/18 anonim válasza:
Ott se poresz volt csak rendes filmes csatorna volt estétől.
12/18 anonim válasza:
Tételezzük fel, elhiszem: van ennyire tapló szülő, úgyhogy két dolgot mondanék: Egy: kérdezd meg a gyereked hogy haragszik-e, de valószínűbb hogy megrémítetted, és nem érti miért üvöltöttél. Kettő: legközelebb hisztizés helyett ülj le a gyerek mellé és beszéld meg vele miért tartod butaságnak amit a mesében mondtak. Meg fogsz lepődni, a gyerekek értelmesek, és lehet velük beszélgetni: esetleg meg is kérdezheted mit gondol arról amit látott, ugyanis egy hat éves már képes véleményt alkotni. Ha azt mondja nem tudja, az kb azt jelenti: nem tudja mit mondhat hogy ne hisztizz megint.
14/18 anonim válasza:
Az a szomorú, hogy simán elképzelem, hogy nem kamu, mostohaanyám ugynis pontosan így viselkedett.
Betarthatatlan szabályok, és ha nem ment, akkor jött az ordítás.
15/18 anonim válasza:
11es, de éjjel volt 1-2 óra poresz. Először valami snassz külföldi csatornára váltott,aztán hajnalig míg nem volt újra CN addig is, sok western film ment rajta. Valamikor hajnal 1 körül ment a poresz.
16/18 anonim válasza:
Igen.
De ha már ezen rugózol később mi lesz , mikor már kamaszok , ott még okod is lesz lekiabálni- a teljesség igénye nélkül- ..ajtócsapkodás..Készülj!! XD
Hát majd kiduzzogja magát. Ilyenek vagyunk..
17/18 anonim válasza:
Nekem a pár évvel idősebb nővéreim döntöttek el mit nézhetek (persze pont közénk lett húzva a határ hogy ők még nézhetik én már nem). Ha szerintük megszegtem szóltak a szülőknek és azok elvertek. Az azonban hogy szülő általi kikapcsolás után visszakapcsolom, az viszont olyan verést eredményezett volna hogy segítség nélkül felállni se tudtam volna.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!