Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Apám miért kritizálja az...

Apám miért kritizálja az alakomat ?

Figyelt kérdés

Nem sportolok, de vékony vagyok. Én is tisztában vagyok azzal, hogy nem vagyok izmos, de elfogadtam magamat így, nem vagyok sportos alkat.

Apám állandóan azzal cseszeget, amikor rövidnaciban, vagy bugyiban lát itthon, hogy undorító, löttyedt combom van, szétfolyik, gusztustalan, narancsbőrös, lötyög.

Minden nap felhozza. És azt kell mondanom, hogy ez túlzás. Nem vagyok izmos, de az undorító, narancsbőrös, lötyögős combtól messze állok.

És valljuk be, a legtöbb nőnek nincs diót török rajta típusu feneke. Én elfogadom magam és igazából nem érdekel, hogy ott nem vagyok feszes. De egy apa miért vágja ezt napi szinten a lánya fejéhez és miért érdekli a combom és a fenekem?

176cm és 59kg vagyok

Nem én vagyok, de ilyesmi vagyok hátulról:

[link]

Nincs kerek, feszes, fitness popsim, de az undorítótól szerintem egy ilyesmi fenék messze áll...

2022. aug. 20. 20:10
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
87%

És mégis miért érdekel a véleménye?

Vagy ő azt hiszi, minden csajnak olyan segge van, mint az instán pózolóknak? :D

2022. aug. 21. 07:19
 32/35 anonim ***** válasza:
77%
Csak szerintem nagyon beteg, hogy apàd nézeget? Mindenki szerint ez tök normális?
2022. aug. 21. 09:17
 33/35 anonim ***** válasza:
11%
Apád azt akarja jól nézzél ki. Most néztem ytbon egy szigetes videót, ahol apa és lánya mentek ki és a lánya kirakta a melleit apja előtt és apja meg büszke volt rá, hogy milyen szép mellei vannak a lányának mert minden pasi megbámulta.. Lehet te apád is azért mondja ezeket, hogy tegyél az alakodért és büszkén tudjatok menni együtt nyáron bárhova és mondhassa igen ez a én lányom.
2022. aug. 21. 11:00
 34/35 anonim ***** válasza:
30%

"ha már kimaxolod az áldozathibáztatást"

Az áldozatot hibáztatni, meg az áldozatnak tanácsot adni azzal kapcsolatban, hogy milyen óvintézkedéseket tehet a hasonló esetek megelőzésére egyáltalán nem ugyanaz.

2022. aug. 21. 12:35
 35/35 Metionin ***** válasza:
100%

Gondolom apád tökéletes, izmos, jóképű és még szerény is :D

Biztosan van rajta is mit kritizálni, vágj vissza, a beszólásairól meg ne vegyél tudomást.

2022. aug. 21. 16:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!